Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Saxofoon-afdeling

Saxofoons zijn onmisbaar in de meeste orkesten en ensembles. Daarom wil je natuurlijk dat je een muziekinstrument hebt wat bij je past. Je instrument mag niet de reden zijn dat je jezelf niet muzikaal kunt uiten! Ben je een beginnend saxofonist? De meeste mensen beginnen op een Alt-saxofoon. Hou je meer van het zware werk? Kijk dan naar onze Bariton- en Bassaxofoons. Maak je uitrusting compleet met een goed koffer, de juiste rietjes en een goed mondstuk. Met de juiste accessoires komt jouw muziek tot leven en raakt het je luisteraars recht in het hart.

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6

Saxofoon-expertise

Adams Music Centre heeft een uitgebreid assortiment aan saxofoons, van sopranino tot bassaxofoons. Waarbij je altijd kunt kiezen uit gerenommeerde merken zoals Selmer, Yamaha en Yanagisawa. Daarnaast zorgen we ervoor dat we ook merken zoals Cannonball, Le Monde en New York Symphonic op voorraad hebben. Als een bepaald type saxofoon niet beschikbaar is in Ittervoort, maar wel in Lummen, kunnen we deze binnen 3 werkdagen voor je klaarzetten in de winkel van jouw keuze. Zo bieden we voldoende keuzemogelijkheden! Wil je een specifiek model uitproberen? Maak dan een afspraak! Weet je nog niet wat je zoekt? Of wens je advies te krijgen zodat je gerichter kan zoeken? Onze saxofoonspecialisten staan je graag te woord!

Reparatie en onderhoud

We zijn trots op onze reparatieafdeling waar onze ervaren vakmensen jouw saxofoon met zorg onder handen nemen. Al is het maar om één kurkje te vervangen onze reparatieafdeling helpt je met plezier.

Onze saxofoonreparatiewerkplaats is volledig uitgerust om nieuw leven in jouw saxofoon te blazen. Van complete herbouw van vintage instrumenten tot eenvoudige "ter plekke" aanpassingen, iedereen is welkom. Bijna elke saxofoon kan weer bespeelbaar worden gemaakt, dus als je een oud instrument hebt, kunnen we een offerte/schadetaxatie doen om het te laten opknappen. Ben er wel van bewust dat we instrumenten eerst in levende lijven moeten zien voordat we een offerte kunnen opstellen. Tip: Zoek het serienummer van je instrument op in onze database.

Nicole Schmeitz
Ittervoort
Bert Sniekers
Ittervoort
Max Schiffler
Ittervoort
Frans Philippens
Ittervoort
Suzanne Swinkels
Ittervoort
Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]