Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Klarinetreparatie en -onderhoud

Revisie Klarinet

Speelt uw klarinet niet meer zo soepel als voorheen? Blijven de kleppen 'plakken'? Gaat het inelkaar zetten van de klarinet stroef of juiste te gemakkelijk? Bij Adams Music Centre kunt u ook terecht voor het reviseren van uw klarinet. Dan wordt deze onder andere weer verzien van nieuwe polsters. U kunt uit de volgende polsters kiezen: vlies, Gore-Tex, kurk, leder, Straubinger of Kangaroo Pads. Elke soort polsters heeft zo zijn kwaliteiten en verschillen qua prijs. Bij het reviseren wordt verder uw instrument gepoetst en weer gesmeerd zodat hij weer soepel loopt.

Reparatie Klarinet

Bij onze reparatie afdeling kunnen we de volgende reparaties uitvoeren op uw klarinet:

  • Tapkurk vernieuwen
  • Tonnetje afdraaien
  • Scheuren repareren doormiddel van grafietverbindingen

Vergulden

U kunt de kleppen van uw klarinet ook laten vergulden bij Adams Music Centre.

Verzilveren

Het is mogelijk om het mechanisme en de kleppen van uw klarinet te verzilveren wanneer hier al veel slijtage op te zien is. Dit kan in zilver maar ook in mat zilver.

Bent u op zoek naar een klarinet?

Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte klarinetten van alle gerenommeerde merken. U kunt in alle rust in onze winkel in Ittervoort of Lummen gebruik maken van een testruimte om een klarinet naar keuze uit te proberen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.