Drums

Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Drums

Ben je op zoek naar nieuwe drumvellen, drumstokken, drumstellen, drumhoezen of hardware? Zoek dan niet verder dan Adams Drumworld, de perfecte plek voor drummers en percussionisten.

Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, wij hebben alles wat je nodig hebt om je drumspel naar een hoger niveau te tillen.

Als percussionist ben je bij ons aan het juiste adres voor nieuwe percussie-instrumenten, bijbehorende hoezen en hardware. Het is belangrijk om te weten waar en hoe je het drumstel gaat gebruiken. Wil je bijvoorbeeld geruisloos van je hobby genieten? Dan hebben wij elektronische drumsets waar je een hoofdtelefoon op kunt aansluiten. Zo hebben je buren geen last van het geluid. Als geluid geen probleem is, dan kun je ook akoestische drumstellen overwegen. Met echte vellen en cymbalen speel je het meest natuurlijk. Ook hebben we voor kinderen hele mooie kinderdrumstellen in ons assortiment. Wil je kind gaan drummen en je aarzelt over de aanschaf van een nieuw drumstel? Informeer dan naar onze huur/koop mogelijkheden.

Help! Ons kind wil drummen

Of het drumstel nu op een vaste plek staat of dat je er constant mee onderweg bent, wij raden aan om een goeie kofferset te gebruiken die tegen een stootje kan. Bij Adams Drumworld vind je alles wat je nodig hebt, van Tama en DW tot Sonor, Roland en Yamaha drumstellen, evenals ons eigen merk. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment of kom langs en probeer je favoriete drumstel in een van onze testruimtes. Dus waar wacht je nog op?