Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Hoboreparatie en -onderhoud

Met meer dan 30 jaar ervaring als hoboïst en hoboreparateur is Raymond Crutzen met recht de hobo-specialist van Adams Music Centre. Raymond zal je helpen met het uitzoeken van een nieuwe hobo en er daarna voor zorgen dat je instrument in topconditie blijft door het vakkundig te onderhouden of te repareren.

Revisie hobo

Het mechaniek van de hobo is zeer gecompliceerd en gevoelig. Daarom is vakkundig onderhoud en regelmatig bijstellen van het mechaniek onmisbaar om uw hobo in goede conditie te houden.

Bij een algehele revisie worden alle polsters en stelkurkjes vernieuwd en speelt uw hobo weer als nieuw. Kleine reparaties en afstelbeurten zijn klaar terwijl u wacht. Onderhoudsbeurten en revisies met of zonder verzilveren zijn in overleg, zodat u uw hobo niet te lang hoeft te missen. Voor hoboreparaties werken wij op afspraak, neem contact met ons op voor een afspraak. 

Reparatie hobo

Is het hout van uw hobo gescheurd door te hoge temperatuurwisselingen? Werkt het mechaniek niet meer goed? Kom met uw instrument langs zodat we samen kunnen kijken naar het probleem en de eventuele kosten met u afstemmen om het instrument in behandeling te nemen. We zullen vervolgens uw instrument met de grootste zorg repareren. In overleg is een vervangend instrument, om u tijdelijk uit de brand te helpen, mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Verzilveren
Het is mogelijk om het mechanisme en de kleppen van uw hobo opnieuw te verzilveren indien nodig.