Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Hoboreparatie en -onderhoud

In verband met de coronacrisis worden alle instrumenten die voor een reparatie of servicebeurt binnen worden gebracht, 4 dagen in quarantaine geplaatst alvorens ze onderhanden worden genomen. Heeft u verder vragen omtrent het repareren/onderhouden van uw instrument? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Revisie hobo

Bij het reviseren van uw hobo heeft u de keuze om verschillende polsters te kiezen, u kunt voor de standaard polster gaan, maar voor een meerprijs een vlies of kurken, polster kiezen.

In overleg met de verkoper of reparateur kunt u uw voorkeur aangeven voordat u uw instrument afgeeft voor het reviseren. Bij het reviseren wordt verder uw instrument gepoetst en weer gesmeerd zodat hij weer soepel loopt.

Reparatie hobo

Is het hout van uw hobo gescheurd door te hoge tempratuur wisselingen? Of zijn de mechanisme of kleppen kapot gegaan? Kom gerust met uw instrument langs en we zullen kijken wat we voor u kunnen doen.

Verzilveren

Het is mogelijk om het mechanisme en de kleppen van uw hobo te verzilveren wanneer hier al veel slijtage op te zien is. Dit kan in zilver maar ook in mat zilver.


Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info