Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Flute Centre

We willen u hier graag een beetje rondleiden door de mogelijkheden die Adams u op dwarsfluitgebied te bieden heeft.

Allereerst geldt natuurlijk voor de dwarsfluiten hetzelfde als bij alle instrumenten die u bij Adams koopt: u koopt onder de unieke Adams-garantie en wordt geholpen door een deskundig adviseur die u niet perse met het duurste instrument wil laten weggaan, maar met dat instrument dat het beste bij u past: bij uw embouchure, uw klankideaal en uw beurs!

Onze fluitspecialisten

Als u fluiten, piccolo’s of kopstukken wilt komen uitproberen bent u daarvoor van harte welkom. Het is echter raadzaam om daarvoor een afspraak te maken via: 0475-560727

Peter Swinkels
[email protected]

Roel Verheggen
[email protected]

Peter Swinkels
Ittervoort
Roel Verheggen
Ittervoort

Op zoek naar een dwarsfluit die perfect bij u past?

Ons Dwarsfluitatelier is er alles aan gelegen om zoveel mogelijk merken en types dwarsfluiten op voorraad te hebben, zodat u een zo ruim mogelijke keuze heeft. Onze adviseur zoekt met u mee naar het juiste merk, het juiste type instrument en speelt er eventueel ook zelf op, zodat u van een afstand kunt luisteren. Er zullen wellicht meerdere instrumenten overblijven waartussen het moeilijk kiezen valt. Dit proces heeft alle tijd nodig en onze fluitspecialist stelt zijn tijd en kennis graag tot uw beschikking om voor u een zo geschikt mogelijke dwarsfluit te vinden.

Lees: Het kopen van een dwarsfluit - Het kopen van een dwarsfluit deel 2

Reparatie

Onze reparatieafdeling is uitgerust met de beste hightech instrumenten en de traditionele gereedschappen voor fluitreparatie, om je instrument in de beste staat te houden. Onze reparatietechnici bezoeken jaarlijks alle grote fluitmakers om op de hoogte te blijven van belangrijke innovaties en veranderingen in de fluitbouw en het bekleden. Alle benodigde certificaten worden verkregen om ervoor te zorgen dat we alle polsters, veren en andere fluitonderdelen aankunnen. Ons team van eersteklas technici is in staat om alle soorten fluiten en piccolo’s te repareren, service te verlenen en te reviseren volgens de hoogste normen.

Frans Philippens
Ittervoort
Bert Sniekers
Ittervoort
Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]