Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Musical Instruments

Adams Concertslagwerk Hier is jouw aanbod van 's wereld beste slaginstrumenten. Van pauken en marimba's tot bassdrums en xylofoons. Sinds de oprichting in 1970 heeft...
Koperblaasinstrumenten Het is een gedurfd understatement om te claimen dat ieder instrument handgemaakt is. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven...

Together in Music - al meer dan vijftig jaar

De familiewaarden waarop Adams ruim vijftig jaar geleden het bedrijf opbouwde zijn nog steeds van toepassing. Toewijding, trots en betrouwbaarheid zijn de pijlers waarop inmiddels de derde generatie van de familie Adams werken aan de toekomst.

André Adams had in 1970 een droom om de beste muziekinstrumenten te maken in een regio die internationaal als muzikaal te boek staat. De lat lag hoog. En de lat ligt nog altijd hoog. Met schoonzoon Frans Swinkels als directeur is Adams uitgegroeid tot een wereldspeler in de markt. Een klasse merk in concertslagwerk en koperblaasinstrumenten.

Met muziekwinkels in Ittervoort (NL) en Lummen (B) voor alle hout- en koperblazers, drummers en slagwerkers, die vanzelfsprekend ook terecht kunnen in onze online store. Met professionele reparatie-afdelingen die altijd paraat staan om instrumenten te reviseren, repareren en modificeren.

En de continuïteit voor de toekomst is gewaarborgd, want inmiddels staat ook de derde generatie klaar om het stokje over te nemen. De kernwaarden blijven daarbij onveranderd. Samenwerking en innovatie vormen immers een belangrijk deel van onze traditie. Samen zullen we blijven bijdragen aan het grenzeloze avontuur van muziek, gedreven door de inspiratie van jou én van ons. Dat is wat ons verbindt.