Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info
Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Over Adams Musical Instruments

In 1970 bracht André Adams zijn passie voor muziek en techniek samen in de oprichting van zijn eigen bedrijf. Na ervaring te hebben opgedaan bij een aantal grote instrumentenbouwers in Europa, startte hij in het schuurtje achter zijn ouderlijk huis met het repareren van muziekinstrumenten.

In de afgelopen 50 jaar heeft het familiebedrijf Adams een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt, zonder hierbij de typische kenmerken van een familiebedrijf hierbij te verliezen. Aan de hand van onze huidge directeur Frans Swinkels, is het bedrijf uitgegroeid tot een absolute wereldspeler in de verkoop en productie van slagwerk- en blaasinstrumenten.

Onze typische en informele samenwerking met musici heeft altijd een leidende rol gespeeld bij de ontwikkeling van de instrumenten die Adams produceert. Deze samenwerking zorgt ervoor dat onze instrumenten zo worden ontworpen en getest door professionals, dat ze voldoen aan de allerhoogste standaard. Het resultaat noemen wij de "Sound of Quality", waarmee een superieure muzikale ervaring wordt gecreëerd.

Het feit dat Adams wereldwijd een grote reputatie heeft opgebouwd is daardoor niet alleen te danken aan doorzettingsvermogen en constante innovatie. Jij, de muzikant, maakt ook deel uit van dit proces. Uiteindelijk zijn het de individuele wensen van de klant die ons van inspiratie voorzien om ons aanbod aan instrumenten te perfectioneren en om nieuwe wegen in te slaan.

 


Toon alles

Adams artiesten