Schoolinstrumenten

Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Schoolinstrumenten

Ben je op zoek naar instrumenten die passen bij de lesstof op de basisschool? Óf naar instrumenten voor de jeugdopleiding van je vereniging? Dan zit je hier goed!

Muzieklessen in het middelbaar en basisonderwijs zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van kinderen. Ze leren niet alleen hoe ze een instrument moeten bespelen, maar ook hoe ze hun emoties kunnen uiten en samenwerken in een groep. Bovendien kan muziek hen helpen bij het concentreren en presteren in andere vakken. Kortom, muzieklessen bieden veel meer dan alleen muzikale vaardigheden, ze dragen bij aan de totale ontwikkeling van een kind.

Ons assortiment bestaat uit Bellen, Blaasinstrumenten, Boomwhackers, Cajons, Klankbellen, Klankstaven, Klokkenspellen, Kinderdrumstellen, Schellen, Shakers, Trommels, Tamboerijnen en pakketten voor 123ZING en EigenwijsNext. Selecteer de juiste artikelgroep om het aanbod te bekijken. Je bent ook altijd welkom in de winkel in Ittervoort om de diverse instrumenten te komen bekijken of proberen. Wij helpen je graag bij het selecteren van de juiste instrumenten die horen bij de muziekmethode die gebruikt wordt.

Bezoek ook www.schoolinstrumenten.nl