Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Wij ruilen ook in!

Jouw instrument is geld waard! Bij Adams kopen we graag tweedehands instrumenten in. Daarom is het mogelijk je oude instrument in te ruilen bij een nieuwe aankoop.

Inkoop gebruikte muziekinstrumenten

Naast inruilen kopen wij je oude instrument ook in. Deze gebruikte instrumenten worden door onze reparatie-experts onder handen genomen en weer verkocht aan een nieuwe eigenaar. Niet alleen aan beginnende muzikanten maar ook af en toe aan professionals. Zij zijn met jouw oude instrument net zo blij als jij was toen je hem voor de eerste keer kocht.

Heb je nog 2e-hands instrumenten die je wilt verkopen? Kom dan langs in onze winkel, neem het oude instrument mee en wie weet maken we samen een mooie deal!

Wat kopen jullie wel en niet?

Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten hout- en koperblaasinstrumenten. Neem vrijblijvend contact met ons op wat we voor elkaar kunnen betekenen via onderstaand aanvraagformulier.

Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]