Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Gebruikte Instrumenten

Ben je op zoek naar een instrument voor een interessante prijs? Bekijk dan ons assortiment tweedehands instrumenten!

Naast nieuwe instrumenten kun je bij ons ook terecht voor gebruikte instrumenten. Deze tweedehands instrumenten zijn via inruil verkregen of aan ons verkocht, vervolgens zijn ze door onze reparatieafdeling nagekeken en helemaal schoongemaakt zodat ze weer geheel speelklaar zijn en naar een nieuwe eigenaar kunnen. Er zitten hele mooie juweeltjes tussen die zeker nog een tweede (of derde) ronde meekunnen. De mooiste exemplaren hebben we aangeduid met de omschrijving "TOP-OCCASION".

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6

Instrument uitproberen?

Je bent altijd welkom in onze winkel om een gebruikt instrument uit te proberen. Let er even op in welke winkel het instrument zich bevindt. Of laat ons even weten wanneer je welk instrument wilt komen testen dan zorgen wij dat het in een van onze testruimtes klaarligt voor je.

  • Nagekeken en speelklaar gemaakt door onze reparatieafdeling
  • Op je gemak testen en vergelijken in onze testruimtes
  • Het aanbod wijzigt wekelijks
  • 6 maanden garantie op alle tweedehands instrumenten

Heb je zelf nog een instrument op zolder liggen waar je niks meer mee doet? Wij nemen dit instrument graag van je over. Neem contact met ons op voor de inruilmogelijkheden.

Google Reviews

We zijn trots om te melden dat we momenteel worden beoordeeld met een indrukwekkende score van 4.6 op Google Reviews! Dit toont de tevredenheid van onze klanten en hun positieve ervaringen met ons. 

Heb je onlangs bij ons gewinkeld of gebruik gemaakt van onze diensten? We horen graag jouw mening! Jouw feedback wordt erg gewaardeerd en helpt ons om onze service continu te verbeteren. Lees onze reviews of schrijf je eigen review op Google Reviews.

Schrijf een review Lees onze reviews

Dank je wel voor je vertrouwen en ondersteuning! #TogetherInMusic

Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]