Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Fagotreparatie en -onderhoud

Revisie Fagot

Bij Adams Music Centre kunt u ook terecht voor het reviseren van uw fagot. Dan wordt deze onder andere weer verzien van nieuwe lederen polsters. Bij het reviseren wordt verder uw instrument gepoetst en weer gesmeerd zodat hij weer soepel loopt.

Reparatie fagot

Is het mechanisme of zijn de kleppen van uw fagot kapot gegaan? Kom gerust met uw instrument langs en we zullen kijken wat we voor u kunnen doen.

Verzilveren

Het is mogelijk om het mechanisme en de kleppen van uw fagot te verzilveren wanneer hier al veel slijtage op te zien is. Dit kan in zilver maar ook in mat zilver.

Steunen

Om een stabielere houding te hebben tijdens het spelen van de fagot hebben wij een speciale fagot speelstandaard ontwikkeld welke u steun geeft en uw speelgemak verbeterd.

Bent u op zoek naar een fagot?

Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte fagotten van alle gerenommeerde merken. U kunt in alle rust in onze winkel in Ittervoort of Lummen gebruik maken van een testruimte om een fagot naar keuze uit te proberen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek onze fagot-afdeling

Sjack Bakkes
Ittervoort
Rudi Jongen
Lummen

Vervangend instrument

Tijdens een reparatie bieden wij de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een van onze leeninstrumenten. We hebben een ruime, maar beperkte, selectie van instrumenten die wij gratis ter beschikking stellen gedurende een reparatie. Mocht u gebruik willen maken van deze service, informeer dan als u uw instrument komt brengen of er een instrument beschikbaar is. Het leeninstrument wordt op uw eigen risico ter beschikking gesteld, eventuele schades zijn voor eigen rekening. Het kan zijn dat we in drukke periodes geen leen-instrumenten meer ter beschikking hebben. Dan adviseren wij om bij uw vereniging te informeren voor een tijdelijk ander instrument.

Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]