Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

17th International Adams Flute Festival

Hartelijk welkom op de website van het 17e Internationale Adams Flute Festival.
3 dagen lang duiken we weer onder in een internationaal gezelschap fluitisten, beginners, amateurs, studenten en professionals, om nieuwe ervaringen op te doen, gedachten uit te wisselen, les te krijgen, mee te spelen, uit te testen, bij te praten, te beluisteren, kortom: onder te duiken in een bonte wereld van gelijkgestemden.

Het Adams fluitfestival wordt daardoor steeds meer een trefpunt, een ontmoetingsplaats, waar iedereen die op welke manier dan ook een relatie heeft met de dwarsfluit en aanverwante artikelen elkaar ontmoet en inspireert.

Op deze site vind je de activiteiten per dag. Kom regelmatig terug naar deze site, want er komen steeds nieuwe evenementen bij.

Master Class volgeboekt?

Schrijf je dan in als toehoorder en vermeld bij de bestelling dat je op de wachtlijst wil staan. Deze lijst werkt op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’!

In het menu bovenaan de pagina vind je diverse mogelijkheden om door de site te navigeren.

Onder "Programma" vind je een overzicht van het programma per dag. Daar vind je ook een knop "Schema". Als je hier op klikt zie je een schematisch overzicht per dag en tijd. Je kunt in dit schema doorklikken op het betreffende programma-onderdeel voor meer informatie over dit onderdeel en/of over de docent die dit onderdeel verzorgt.

Het gehele festival is gratis toegankelijk. Wil je echter actief aan bepaalde evenementen deelnemen, dan is daar een inschrijving voor vereist.

In dat geval staat er een link bij dat betreffende programma-onderdeel. Als je daar op klikt kom je bij het inschrijfformulier. Hier vul je de gewenste activiteit in en kun je, indien vereist, tevens betalen. Je ontvangt meteen daarna een betalingsbewijs en een inschrijf bevestiging. Deze bevestiging breng je mee naar het festival en geef je af bij het festival secretariaat. Daar ontvang je een badge met jouw naam en de onderdelen waarvoor je bent ingeschreven.

Veel plezier op deze pagina, en we hopen je tijdens een van de drie Festivaldagen te mogen begroeten!

Adams International Flute Festival

Menu