Adams Music Centre

Laatste werkdag Ton Ronckers

Zaterdag  2 mei aanstaande is de laatste werkdag voor Ton Ronckers, de allereerste werknemer van het bedrijf. Ton kwam niet lang na de oprichting van het bedrijf in dienst en heeft zodoende alle ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt. Hieronder een open brief van Ton over zijn naderende afscheid:

Bij het beëindigen van mijn werkzaamheden bij Adams ben ik  maar liefst  49 jaren en 8 maanden in dienst geweest. Jaren die voorbij zijn gevlogen in een bedrijf dat uitgegroeid is tot een van de meest toonaangevenden in de muziekbranche over de gehele wereld. Dat ik hierbij  aan de basis heb gestaan en dit alles mee heb mogen maken, maakt mij ontzettend trots. In deze periode heb ik vele muzikanten zien opkomen. Bij hun vader aan de hand hun eerste instrument kopen, tot later  professionals bij grote orkesten in de wereld. Er blijven ontzettend veel mooie herinneringen over.  In al deze tijd zijn ontelbare instrumenten door mijn handen gegaan, maar zeker ook vele koppen koffie samen met klanten. Wat mij hierbij het meeste heeft geraakt is het contact met alle mensen die bij de verengingen  zoveel  werk verrichten. Klanten waar zelfs vriendschappen uit zijn ontstaan.

Graag wil ik hier dan ook  alle mensen bedanken voor de steun en het vertrouwen in al die jaren. Vanzelfsprekend grote dank aan Dre en Truus, Frans en Lison. Alle klanten, importeurs, leveranciers en hun vertegenwoordigers.

Maar zeker ook alle collega’s! Mensen waar ik altijd op terug kon vallen als ik hulp nodig had. Hartelijk dank hiervoor. Zonder andere tekort te willen doen, wil ik eén iemand hierbij extra uitlichten en dat is Heidi Scheffers. Wij hebben in totaal 19 mooie jaren samengewerkt, dank hiervoor.

Lieve mensen, het gaat u allen goed en misschien komen we ons nog wel eens tegen bij een mooi concert.

 

Muziek is het lichtpunt in de duisternis.

 

Ton Ronckers.


 Direct to webshop


Events  • Fabrieksbezoek bij Selmer Parijs 14 May 2020 - 07:00 - 23:00 Hours In Mantes La Ville, een stadje op een steenworp afstand van Parijs, is de SELMER fabriek gevestigd. In d...

  • Masterclass 'Actieve Ademhaling' 16 May 2020 - 10:00 - 12:00 Hours Om ontspannen en met een groot bereik te kunnen spelen heb je een goede actieve ademhaling nodig: een ad...


Service


  • COVID-19 Beste klant, De gevolgen van het COVID-19 virus treffen ons allemaal ontzettend hard in deze onwerkel...