Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News of Drumworld Ittervoort

Drums4Fanatics DrummersDay 7 sept. 2014 met clinic van Ton Dijkman! Gratis!

29 August 2014

Op 7 september houdt drumschool Drums4Fanatics Roermond -in samenwerking met Adams Drumworld- alweer de 3e DrummersDay!

Drummers van Drums4Fanatics laten zien wat ze kunnen en spelen hun favoriete nummer on Stage!! Dit evenement vindt plaats bij Adams Drumworld te Ittervoort. Catering is verzorgd, ook is er de mogelijkheid om drumgear te kopen en er zijn speciale DrummersDay ActiePrijzen voor drumstokken, DVD’s, Drumvellen en meer.
Voor de allerkleinsten is een kinderhoek met videofilms, zodat grote broer en/of zus (of papa en mama) naar de clinic kunnen kijken.

Als je de slag te pakken hebt, kun je tijdens de DrummersDay een GRATIS PROEFLES plannen om eens te kijken of drummen iets voor jou is. Heb je altijd al willen drummen of een bekende drummer aan de slag willen zien? Kom dan naar de DrummersDay van Drums4Fanatics op 7 september tussen 11 en 17 uur! (Drumclinic van 15 tot 16:30 uur) Tot dan en Hit It!!

Meer informatie: www.drums4fanatics.nl

Voor de mensen die Ton Dijkman niet kennen, Ton Dijkman is een van de meest gevraagde sessiedrummers van Nederland. Ton's grote liefde is soul, maar door zijn veelzijdigheid werkt hij met uiteenlopende artiesten als Marco Borsato, Steve Lukather (Toto) Ruth Jacott, Jan Akkerman, Candy Dulfer, 3J\'s, Edsilia Rombley...Ook is hij te zien geweest als drummer bij Idols en als drummer en mede-coach van Marco Borsato bij THE VOICE. Ton is misschien wel een van de meest gevraagde sessiedrummers van Nederland...we zijn erg benieuwd wat hij ons gaat laten zien en leren op 7 september..! Tot dan, van 11 tot 17 uur!