Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News of Drumworld Ittervoort

Drummer van Steve Vai laat verstek gaan

26 August 2009

Jeremy Colson heeft per mail laten weten dat hij...

niet aanwezig kan zijn tijdens het 6de Drumworld Festival. Zijn mail heeft een persoonlijke inhoud waarin hij onder meer aangeeft dat zijn vader ernstig ziek is en dat hij moeite heeft om voor een lange tijd in het buitenland te verblijven. dat het hem spijt geeft hij meerdere malen aan, maar hij geeft ook aan dat hij op dit moment geen andere optie heeft. Hij laat aan ons weten dat hij hoopt ondanks zijn afwezigheid, het festival zal slagen.

Het onderling contact wat we de laatste maanden hadden geeft Adams Drumworld aan zich neer te leggen bij zijn besluit, hoe zeer het ons ook spijt, wij kunnen Jeremy niet dwingen. Zijn Clinic georganiseerd in samenwerking met Hoshino Benelux zal waarschijnlijk op een ander tijdstip worden ingevuld. Wanneer en waar is op dit moment niet bekend.
We respecteren Jeremy's zijn besluit en lieten hem weten dat we aan hem denken en dat wij hopen dat zijn vader snel weer aan de betere hand zal zijn.

Jeremy:...

thx guys, appreciate your concern and you’re professional way of thinking. The last few weeks really got to me, knowing that my father was ill. still had the hope that i could make it but no i feel that i just can not come to Europe, I felt we had something going and i really was looking forward doing this show for you. God decided other wise...
Keep Rocking, all the best Jeremy... 

 

we hopen op jullie begrip....