Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Haynes Flute Academy met Gareth McLearnon

Zondag 24 april 2022 | 10:00 - 11:00 | Lokaal A

De keuzes tijdens je fluit reis.

Het leven zit vol met beslissingen. Gemakkelijke beslissingen, moeilijke beslissingen, grote beslissingen en kleine - en fluitspelen brengt een aantal keuzes met zich mee - van het vinden van een leraar, tot het kopen van een nieuwe of verbeterde fluit, tot het kiezen van nieuw repertoire, tot het ontdekken van nieuwe technieken en verfijning van het speelniveau - en het kan lastig zijn om te weten welke kant je op moet.

Deze les is bedoeld om een aantal van de keuzes die we maken tijdens onze reis met fluitspelen te behandelen en hoe we weten wanneer we goede beslissingen moeten nemen en waarom.

We zullen de aankoopopties en advies voor fluiten bespreken, en wanneer je op de ladder moet klimmen. Een geweldige mentor vinden om je te begeleiden naar succes als fluiter. Het kiezen van repertoire dat je uitgedaagd maar niet overweldigd laat. Wedstrijdadvies en goed presenteren. Samen met tips om het meeste uit je fluitspel te halen met advies over toon, articulatie, frasering en nog veel, veel meer!

Gareth McLearnon
Lees meer
Menu