Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

15th International Adams Flute Festival

Hartelijk welkom op de website voor het 15e Adams International Flute Festival.

Dit 15e Adams Fluitfestival belooft een zeer speciale editie te worden. Het is namelijk het festival dat we voor april 2020 organiseerden. Het zou een zeer feestelijke editie worden waarin we het 50 jarig bestaan zouden vieren van de firma Adams, de 80e verjaardag van Sir James Galway en het 3e Lustrum van het Adams Fluitfestival!

Nu komt er echter nog een extra feestelijke dimensie bij: het wordt het eerste grote festival na de pandemie! Nog een extra reden dus om dit feestelijke festival met ons mee te vieren! Meld je dus aan en doe mee.

Mocht deze editie om welke reden dan ook toch nog geannuleerd worden krijgt iedereen zijn geld terug en beginnen we volgend jaar gewoon weer opnieuw.

Inschrijvingen

Vanaf 22 april 8:00 uur is het niet mogelijk online in te schrijven voor de verschillende masterclasses en workshops. Indien u zich nog in wilt schrijven meld u dan bij het secretariaat.

Heart for Ukraine

Na de coronapandemie worden onze deelnemers geconfronteerd met de oorlog in de Oekraïne. Net zoals andere culturele instanties en onderwijsinstellingen nemen wij een duidelijke stelling in: wij onderhouden geen contacten met samenwerkingsverbanden in Rusland en Belarus. Tegelijkertijd houden we individuele deelnemers niet verantwoordelijk voor deze oorlog en kunnen studenten en docenten uit zowel de Oekraïne als Rusland en Belarus meedoen aan het Flute Festival en aan de Dutch International Flute Competition.

Aan ons reglement voegen we drie richtlijnen toe ter verduidelijking:

  • We keuren de acties van de leiders van Rusland en Belarus af en accepteren daarom tijdens ons festival en concours geen uitingen die hiermee sympathiseren. Deze uitingen leiden tot diskwalificatie en ontzegging van de toegang tot de festival-, concours- en verblijflocatie.
  • Deelnemers die vanwege de oorlog niet fysiek aanwezig kunnen zijn op het concours, worden van verdere deelname uitgesloten. Online deelname geldt alleen voor de voorrondes in de categorieën bachelor en master studenten. Dit enkel om er voor te zorgen dat de omstandigheden tijdens de finale rondes voor alle deelnemers gelijk zijn.
  • Agressief gedrag, zowel fysiek als verbaal, jegens bezoekers en deelnemers uit Oekraïne, Rusland en Belarus of tegen welke andere deelnemers dan ook is streng verboden en kan leiden tot diskwalificatie en ontzegging van de toegang tot de festival-, concours- en verblijflocatie.

Op deze site vind je de activiteiten per dag. Kom regelmatig terug naar deze site, want er komen steeds nieuwe evenementen bij.
 
In het menu bovenaan de pagina vind je diverse mogelijkheden om door de site te navigeren.
Onder "Programma" vind je een overzicht van het programma per dag. Daar vind je ook een knop "Schema". Als je hier op klikt zie je een schematisch overzicht per dag en tijd. Je kunt in dit schema doorklikken op het betreffende programma-onderdeel voor meer informatie over dit onderdeel en/of over de docent die dit onderdeel verzorgt.
 
Het gehele festival is gratis toegankelijk. Wil je echter actief aan bepaalde evenementen deelnemen, dan is daar een inschrijving voor vereist.
In dat geval staat er een link bij dat betreffende programma-onderdeel. Als je daar op klikt kom je bij het inschrijfformulier. Hier vul je de gewenste activiteit in en kun je, indien vereist, tevens betalen. Je ontvangt meteen daarna een betalingsbewijs en een inschrijf bevestiging. Deze bevestiging breng je mee naar het festival en geef je af bij het festival secretariaat. Daar ontvang je een badge met jouw naam en de onderdelen waarvoor je bent ingeschreven.
 
Veel plezier op deze pagina, en we hopen je tijdens een van de drie Festivaldagen te mogen begroeten!

Photos: Annette Kempers

Menu

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info