Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

15th International Adams Flute Festival

Hartelijk welkom op de website voor het 15e Adams International Flute Festival.

Dit 15e Adams Fluitfestival belooft een zeer speciale editie te worden. Niet alleen vieren we ons 3e lustrum, maar we doen dat in het jaar waarin Adams 50 jaar bestaat! Maar misschien nog specialer: we vieren tijdens dit jubileumfestival tevens de 80e verjaardag van Sir James Galway, die samen met zijn vrouw Lady Jeanne Galway alle dagen van het festival aanwezig zal zijn om lessen te geven, een concert te spelen en om te doen wat hij al zijn hele leven doet: fluitisten van alle leeftijden en nivo's inspireren!

Start inschrijvingen

Vanaf 1 februari 10:00 uur is het mogelijk in te schrijven voor de verschillende master classes en workshops.

Op deze site vind je de activiteiten per dag. Kom regelmatig terug naar deze site, want er komen steeds nieuwe evenementen bij.
 
In het menu bovenaan de pagina vind je diverse mogelijkheden om door de site te navigeren.
Onder "Programma" vind je een overzicht van het programma per dag. Daar vind je ook een knop "Schema". Als je hier op klikt zie je een schematisch overzicht per dag en tijd. Je kunt in dit schema doorklikken op het betreffende programma-onderdeel voor meer informatie over dit onderdeel en/of over de docent die dit onderdeel verzorgt.
 
Het gehele festival is gratis toegankelijk. Wil je echter actief aan bepaalde evenementen deelnemen, dan is daar een inschrijving voor vereist.
In dat geval staat er een link bij dat betreffende programma-onderdeel. Als je daar op klikt kom je bij het inschrijfformulier. Hier vul je de gewenste activiteit in en kun je, indien vereist, tevens betalen. Je ontvangt meteen daarna een betalingsbewijs en een inschrijf bevestiging. Deze bevestiging breng je mee naar het festival en geef je af bij het festival secretariaat. Daar ontvang je een badge met jouw naam en de onderdelen waarvoor je bent ingeschreven.
 
Veel plezier op deze pagina, en we hopen je tijdens een van de drie Festivaldagen te mogen begroeten!

Photos: Annette Kempers

Menu

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info