Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News of Music Centre Ittervoort

Zeer geslaagde eerste dag van de snaredrum!

18 April 2007

Een groot succes! Zo mag de eerste dag van de snaredrum gerust worden getypeerd. Met 150 aanmeldingen voor de clinics en de workshops zaten deze de hele dag door hartstikke vol. En bij de optredens waren de zalen tot het laatste plekje gevuld, want naast de deelnemers waren er ook zeer veel geïnteresseerden. Daarom zal de dag van..., wat Adams betreft zeer zeker een vervolg gaan krijgen...

De drumbassadors, Radac, Jeff Queen, het Nationaal Jeugd Slagwerk Ensemble en de afsluiting van het Drum- en Bugle Corps Beatrix uit Hilversum wisten het publiek de hele dag te boeien en versteld doen staan met hun optredens van hoog niveau.
En tijdens de clinics en workshops van Henk Mennens, Jan Schipper en Gert Bomhof was er voor iedereen ruim gelegenheid om op allerhande zaken in te gaan.
Hans Beurskens van uitgeverij Beurskens en Show- en Marching Music in de persoon van Dirk-Jan van Groningen zorgen ervoor dat er ook vanalles te zien en beluisteren viel in hun stands.

Kortom, een zeer geslaagde dag waarvoor we iedereen willen bedanken die er een bijdrage aan heeft geleverd of aanwezig is geweest!