Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News of Music Centre Ittervoort

Ook Juliana stapt over op Adams Marching Brass

04 January 2017

Juliana's Drum and Bugle Corps één van de meest toonaangevende drumcorps in Europa stuurde ons het volgende bericht: "In de zomer van 2016 zijn de eerste stappen gezet in het vervangen van ons 15 jaar oude brass instrumentarium. Na contacten te hebben gelegd met verschillende instrumentenleveranciers en fabrikanten stak er één er met kop en schouders bovenuit; de Adams Marching Brass, geproduceerd en geleverd door Adams Musical Instruments uit Ittervoort, Nederland."

Dankzij de goede contacten bij Jubal Drum and Bugle Corps uit Dordrecht hebben wij al vroegtijdig gedachten kunnen wisselen over hun eerste ervaringen met de door hun onlangs aangeschafte Adams Marching Brass. Daarop volgend is op 4 november een delegatie van Juliana op bezoek geweest bij de Adams fabriek in Ittervoort, Limburg.

Na deze eerste kennismaking met het bedrijf, het merk en de instrumenten waren de eerste reacties vanuit beide kanten erg positief. “Vanuit onze kant voelt het in ieder geval als een goede match en is het voor ons ook een eer als een Nederlands topkorps met Nederlandse instrumenten loopt.” Aldus Ruud Corstjens, Artist Support & Marketing/Sales bij Adams Musical Instruments.

Volgens Brass Captionhead Gerjo Bommeljé heeft de kwaliteit van het instrumentarium en de bereidheid om naar de specifieke wensen van de klant te willen luisteren de doorslag gegeven voor onze keuze. “Adams heeft een gigantische hoeveelheid vakmanschap in huis. Dit vakmanschap in combinatie met de opgedane ervaringen in de ontwikkeling van de custom brass series en een duidelijke filosofie over het toepassen van brass instrumentarium op een voetbalveld heeft in onze ogen geleid tot een schitterende lijn aan marching brass instrumenten. En hoe mooi is het dat ook wij mogen meedenken in het optimaliseren van het product en het als zodanig aan te passen aan onze wensen.”

Wij hopen voor de zomer van 2017 de bestelling te kunnen plaatsen zodat wij na het aankomende drumcorps seizoen kunnen starten op ons nieuwe Adams Marching Brass instrumentarium. De komende maanden zullen wij hard aan de slag gaan met het rond krijgen van de begroting door middel van acties en fondsenwerving. Houd voor deze acties onze website en facebook in de gaten! Verder staat er in de komende maanden ook nog een kennismaking tussen de leden en het instrumentarium op de agenda.

Wij kijken, met gepaste trots, uit naar de samenwerking met Adams in komende periode en de mogelijke kansen deze verder uit te breiden richting de toekomst!

Juliana's Drum and Bugle Corps wenst iedereen een gelukkig en muzikaal 2017!