Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Event of Music Centre Lummen

Holy Horns: Workshop Sectie Blazers op 17 April 2018

Tuesday 17 April 2018 | 19:00 - 21:00

Ben jij sectieblazer in een (cover)band, dan hebben we een erg interessante activiteit voor jou. In samenwerking met Vincent Bach Instruments organiseren we een interactieve workshop onder leiding van de Holy Horns.

Breng je eigen instrument mee. Samen met de jongens van de Holy Horns kom je in de sectie van jouw instrument terecht en ga je heel wat bijleren wat betreft je plaats in de band en samenspel met je collega's.

 

De Holy Horns is een jonge professionele blazerssectie die zowel live als in de studio allround inzetbaar is. Een goede blazerssectie maakt muziek extra vet en spetterend! De Holy Horns spelen funky en strak en garanderen tevens een stijlvolle presentatie op het podium.

De sectie bestaat uit twee trompetten, een saxofoon (alle saxen mogelijk) en een trombone. Een dergelijke bezetting staat garant voor dat unieke en lekker blazersgeluid! 
De Holy Horns zijn bekend van o.a. sectiewerk bij O'G3NE, Nielson, Martin Verdonk, Ziggodome, Symfonica in Rosso, TV de Beste zangers van Nederland en vele anderen.

De Holy Horns zijn:

  • David Mast - Trompet
  • Hans van Wingerden - Trompet
  • David Wildschut - Saxofoon
  • Jos van den Heuvel - Trombone