Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Double Reed Festival

Op 29 en 30 oktober organiseert Adams een Double Reed Festival. Het festival vindt plaats in onze vestiging aan de Aziëstraat in Ittervoort.

Op deze site vind je de activiteiten per dag. Kom regelmatig terug naar deze site, want er komen steeds nieuwe evenementen bij.
 
In het menu bovenaan de pagina vind je diverse mogelijkheden om door de site te navigeren.
Onder "Programma" vind je een overzicht van het programma per dag. Daar vind je ook een knop "Schema". Als je hier op klikt zie je een schematisch overzicht per dag en tijd. Je kunt in dit schema doorklikken op het betreffende programma-onderdeel voor meer informatie over dit onderdeel en/of over de docent die dit onderdeel verzorgt.

Het gehele festival is gratis toegankelijk. Wil je echter actief aan bepaalde evenementen deelnemen, dan is daar een inschrijving voor vereist. In dat geval staat er een link bij dat betreffende programma-onderdeel. Als je daar op klikt kom je bij het inschrijfformulier. Hier vul je de gewenste activiteit in en kun je, indien vereist, tevens betalen. Je ontvangt meteen daarna een betalingsbewijs en een inschrijfbevestiging. Deze bevestiging breng je mee naar het festival en geef je af bij het festival-secretariaat. Daar ontvang je een badge met jouw naam en de onderdelen waarvoor je bent ingeschreven.
 
We hopen je tijdens een van de twee Festivaldagen te mogen begroeten!

Inschrijven

Vanaf 1 augustus kunt u zich inschrijven voor de diverse masterclasses en workshops.
Programma onder voorbehoud.

Menu