Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Breath and Balance door Niall O'Riordan

Zondag 24 april 2022 | 13:30 - 15:00 | Lokaal B

Verbeter je fluitspel van binnenuit met de Feldenkrais Methode. De Feldenkrais Methode is een educatieve methode gericht op zelfbewustzijn en het leren van kleine bewegingen, die kunnen leiden tot verbeterde coördinatie en functioneren.

De Feldenkrais Methode is een educatieve methode gericht op zelfbewustzijn en het leren van kleine bewegingen, die kunnen leiden tot verbeterde coördinatie en functioneren. Het is vernoemd naar de oprichter, Moshe Feldenkrais (1904-1984), een ingenieur en natuurkundige evenals een Judo leraar.

Wat zijn de voordelen?
Een efficiëntere houding
Gemakkelijke en volle ademhaling
Verlichting van spanning en spierpijn
Meer ontspanning en welzijn
Verbeterde prestatie
Verhoogde vitaliteit

Wat kun je verwachten:
Deze workshop is gericht op de relatie tussen adem en evenwicht en op verbetering van beide. U wordt mondeling meegenomen door een opeenvolging van kleine bewegingen die werken als een fysiek raadsel. Elke nieuwe beweging wordt herhaald en onderzocht, zodat u er vertrouwd mee raakt en zodat u kunt beginnen te spelen met ongewone relaties tussen de bewegingen. Door uw eigen nieuwsgierigheid leert u de wereld van uw interne sensatie verkennen op uw eigen tempo. U leert om dit bewustzijn te gebruiken en chronische patronen van spanning los te laten en nieuwe bewegingsmogelijkheden te creëren. Resultaten van deze les kunnen onder andere zijn: een verbeterde toonvorming, betere coördinatie en een vrijere ademhaling.

Niall O'Riordan
Lees meer
Menu