12th Adams International Flute Festival

Evenement is verstreken
Hartelijk welkom op de website voor het 12e Adams International Flute Festival.
 
Op deze site vind je de activiteiten per dag. Kom regelmatig terug naar deze site, want er komen steeds nieuwe evenementen bij.
 
In het menu bovenaan de pagina vind je diverse mogelijkheden om door de site te navigeren.
Onder "Programma" vind je een overzicht van het programma per dag. Daar vind je ook een knop "Schema". Als je hier op klikt zie je een schematisch overzicht per dag en tijd. Je kunt in dit schema doorklikken op het betreffende programma-onderdeel voor meer informatie over dit onderdeel en/of over de docent die dit onderdeel verzorgt.
 
Het gehele festival is gratis toegankelijk. Wil je echter actief aan bepaalde evenementen deelnemen, dan is daar een inschrijving voor vereist.
In dat geval staat er een link bij dat betreffende programma-onderdeel. Als je daar op klikt kom je bij het inschrijfformulier. Hier vul je de gewenste activiteit in en kun je, indien vereist, tevens betalen. Je ontvangt meteen daarna een betalingsbewijs en een inschrijf bevestiging. Deze bevestiging breng je mee naar het festival en geef je af bij het festival secretariaat. Daar ontvang je een badge met jouw naam en de onderdelen waarvoor je bent ingeschreven.
 
Veel plezier op deze pagina, en we hopen je tijdens een van de drie Festivaldagen te mogen begroeten!


Programma
Informatie


Talen
Leraren


  • Annemarie Kosse Annemarie Kosse is een bevlogen en enthousiaste fluitdocente die gaat voor meer dan alleen fluitles geven. Zij is medeop...

  • Flutechoir Maaseik Het Flutechoir Maaseik is gegroeid uit een projectmatig ensemble. In september 2016 werd dit een vast fluitensemble bin...

  • Berdien Stenberg We zijn blij en vereerd dat "onze" Nederlandse Berdien Stenberg dit jaar weer naar ons festival komt!

  • Cordula Hacke Sinds ze haar studie heeft voltooid aan de Hochschule für Musik Köln, de University of Toronto en de Folkwanghochschule...