Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Help! Ons kind wil drummen!

Adams Drumworld is specialist op het gebied van drums en percussie. Voor veel ouders is de aanschaf van een nieuw drumstel, voor een kind waarvan ze niet weten of het geïnteresseerd blijft in drummen, een te grote investering. Dit bracht ons een paar jaar geleden op het lumineuze idee om onze Adams drums ook in een huur/koop constructie aan te bieden.

En nu?
We worden nu al jaren benaderd door ouders die voor dit dilemma staan. Adams Drumworld kan ook u hiermee uit de brand helpen!

Hoe zit dit nou precies?
Uw kind heeft les of heeft zijn of haar zinnen gezet op een drumstel. Kopen is snel gedaan maar blijft het kind drummen? Blijft het uitdagen of is er wellicht over drie maanden weer een andere hobby waar zijn of haar interesse naar uit gaat? Om het risico uit de weg te gaan dat u blijft zitten met een drumstel, waar uw kind niet meer in geïnteresseerd is, hebben we een mooie constructie bedacht. Informeer bij ons naar de huurmogelijkheden. Kopen kan altijd nog. Mooi toch?

Hoe werkt het?

U huurt een instap E-drum (inclusief drumpedaal) voor 200 euro voor een periode van 3 maanden. Na drie maanden heeft u de volgende 3 opties:

Optie 1:
U koopt het drumstel en de huurprijs wordt verrekend met de aanbiedingsprijs.

Optie 2:
U weet het nog niet en huurt het slagwerk voor nog eens drie maanden voor een bedrag van 200 euro. Na deze periode geldt alleen nog optie 1 of 3.

Optie 3:
U brengt het drumstel terug omdat uw zoon of dochter aangeeft dat drummen echt niet bij hem of haar past. We maken hier geen probleem van!

Is er iets niet duidelijk of heeft u nog andere vragen? Bel of mail ons!

U bent altijd welkom in de winkel om samen met uw kind geheel vrijblijvend een drumstel uit te komen zoeken. Graag tot ziens!