Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Revolution Pauken

Professionele klankkwaliteit in combinatie met een aantal gepatenteerde ontwikkelingen, zoals een innovatief pedaal- en ontkoppelingssysteem, een vernuftige fijnstemmer en een handig hoogteverstellingsysteem. De Adams Revolution pauk is uniek in zijn klasse.  

Voor het eerst sinds de uitvinding van het populaire Balance Action pedaalsysteem, kan op een pauk met dit systeem kalfsvellen worden gebruikt. Met de range tuner kan bovendien een bereik van een octaaf worden gehaald. Nog nooit was een pauk zo praktisch in gebruik.

Specificaties Revolution

Type ketels: Hammered Copper – Polished Copper – Fiberglass
Ketelmaten: 32” – 29” – 26” – 23” – 20”
Pedaal: Gepantenteerd 'Balanced Action' pedaal systeem
Vellen: Remo Renaissance met aluminium insert ring, hazy film
Spanring: Stalen ring met poedercoating
Voet: Afneembare en opvouwbare gepoedercoate aluminium frame met inklapbare poten en geïntegreerd derde wiel
Wielen: Vergrendelbare zwenkwielen
Steunen: 6x aluminium steunen met poedercoating
Hoogteverstelbaar: Van 84cm tot 94cm
Inclusief: Stemschaal, fijnstemmer, viltdemper, stemsleutel
Opties: Hoes, gig bags

Kenmerken Revolution

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Revolution pauk.

Optimaal Gebruiksgemak
Het gepatenteerde Frame Folding System maken van de Adams Revolution pauk de meest praktische en draagbare pauk in zijn klasse. Met één simpele klik kan de ketel van het frame worden genomen. Wanneer de ketel van het frame is, behoudt de Revolution pauk zijn velspanning en heeft een bereik van een kwint met behulp van de fijnstemfunctie. Het frame zelf kan worden opgevouwen en vergrendeld en op deze manier gemakkelijk worden meegenomen met behulp van het ingebouwde handvat. De brede poten met oversized dubbele zwenkwielen met rem en een extra wiel onder het pedaal maken de Revolution pauk de makkelijkst te verrijden pauk in de markt. 

Gepatenteerd velspanning-systeem
Onze engineers hebben een systeem ontwikkeld dat de spanning van het vel automatisch gelijkmatig verdeeld over de stemschroeven van het instrument. De velspanning van de Revolution pauk is hierdoor altrijd perfect gebalanceerd. Ook na jarenlang gebruik. Bijkomend voordeel is dat het vervangen of stemmen van een paukenvel nog nooit zo eenvoudig was.

Balanced Action veer mechaniek
Dit systeem garandeert eenvoudige en soepele toonhoogteveranderingen over het hele bereik. De veer- en velspanning zijn gebalanceerd zodat de ingestelde toonhoogte zelfs behouden blijft als de speler zijn of haar voet van het pedaal haalt. Om de gevoeligheid voor problemen bij vergelijkbare systemen op de markt te voorkomen, ontwikkelden de ingenieurs van Adams een gepatenteerde techniek die een stabieler en betrouwbaar systeem oplevert. Zelfs wanneer er na verloop van tijd een natuurlijke en onvermijdelijke onbalans ontstaat tussen de veer- en velgspanning. Het gepatenteerde systeem is zo stabiel en krachtig dat zelfs het gebruik van kalsvellen mogelijk wordt in combinatie met een 'Balanced Action' veer mechaniek.

Fijnstemmer
Met behulp van de fijnstemmer vergroot je het bereik van je pauk tot meer dan een octaaf. Bovendien werkt deze fijnstemmer ook afzonderlijk van het pedaalsysteem, waardoor jouw Revolution pauk een bereik heeft van een kwint wanneer de ketel is losgekoppeld van het onderstel.  

Hoogteverstelling
Iedere Revolution pauk is in hoogte verstelbaar van 84cm tot 94cm. Door de bevestigingsbout in het frame los te draaien met de meegeleverde stemsleutel, wordt de hoogteverstelling ontgrendeld en is de hoogte van de pauk verstelbaar door simpelweg aan de ketel te draaien. Ideaal voor de jongsten onder ons.

Machinaal gehamerd en gepolijst
De door Adams engineer's ontworpen hamer- en polijstmachine elimineert de inconsistenties van handwerk in een proces waar dit gewenst is. De machine bootst de techniek van ervaren ambachtslieden perfect na, zowel bij het met de hand hameren als bij het met de hand polijsten.

Adams Remo Renaissance Vellen
Adams Remo Renaissance vellen (hazy) met aluminium inzetring hebben een warme, gefocuste klank met projectie en stabiliteit over het hele bereik.

Configuraties Revolution

Gehamerd Koper

20” - 2PARFKH20
23” - 2PARFKH23
26” - 2PARFKH26
29” - 2PARFKH29
32” - 2PARFKH32

Koper

20” - 2PARFKG20
23” - 2PARFKG23
26” - 2PARFKG26
29” - 2PARFKG29
32” - 2PARFKG32

Fiberglas

20” - 2PARFFI20
23” - 2PARFFI23
26” - 2PARFFI26
29” - 2PARFFI29
32” - 2PARFFI32

Dit is geen gewone pauk. Dit is de meest innovatieve pauk ter wereld.

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken