Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Revolution Pauken

Professionele klankkwaliteit in combinatie met een aantal gepatenteerde ontwikkelingen, zoals een innovatief pedaal- en ontkoppelingssysteem, een vernuftige fijnstemmer en een handig hoogteverstellingsysteem. De Adams Revolution pauk is uniek in zijn klasse.  

Voor het eerst sinds de uitvinding van het populaire Balance Action pedaalsysteem, kan op een pauk met dit systeem kalfsvellen worden gebruikt. Met de range tuner kan bovendien een bereik van een octaaf worden gehaald. Nog nooit was een pauk zo praktisch in gebruik.

Kenmerken Revolution

Optimaal Gebruiksgemak
Het gepatenteerde Frame Folding System maken van de Adams Revolution pauk de meest praktische en draagbare pauk in zijn klasse. Met één simpele klik kan de ketel van het frame worden genomen. Door de innovatieve fijnstemmer op de Revolution, kan de pauk ook bespeeld worden zonder pedaal. Nadat de ketel weer op het frame is geplaatst, wordt deze eenvoudig vergrendeld door het pedaal in te drukken. Het frame zelf kan worden ingeklapt en makkelijk worden meegenomen met behulp van de ingebouwde handgreep.

Gepatenteerd pedaalsysteem
Onze engineers hebben een systeem ontwikkeld dat de spanning van het vel automatisch gelijkmatig verdeeld over de stemschroeven van het instrument. Dit betekent dat de vel- en pedaalspanning altijd in balans is, waardoor je een uitgebalanceerde klank verzekerd is. Het vervangen of stemmen van een paukenvel was nog nooit zo eenvoudig!

Fijnstemmer
Met de fijnstemmer maak je optimaal gebruik van het extreme bereik van meer dan een octaaf op de Revolution pauk. Zelfs zonder pedaalmechaniek, heeft de Revolution pauk een bereik van een kwint.  

Hoogteverstelling
Iedere Revolution pauk is in hoogte verstelbaar van 84cm tot 94cm. Door de bevestigingsbout in het frame los te draaien met de meegeleverde stemsleutel, wordt de hoogteverstelling ontgrendeld en is de hoogte van de pauk verstelbaar door simpelweg aan de ketel te draaien. Ideaal voor de jongsten onder ons.

Configuraties Revolution

Gehamerd Koper

20” - 2PARFKH20
23” - 2PARFKH23
26” - 2PARFKH26
29” - 2PARFKH29
32” - 2PARFKH32

Koper

20” - 2PARFKG20
23” - 2PARFKG23
26” - 2PARFKG26
29” - 2PARFKG29
32” - 2PARFKG32

Fiberglas

20” - 2PARFFI20
23” - 2PARFFI23
26” - 2PARFFI26
29” - 2PARFFI29
32” - 2PARFFI32

Dit is geen gewone pauk. Dit is de meest innovatieve pauk ter wereld.

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken 

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info