Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Philharmonic Light Pauken

Dankzij het pedaalsysteem met blokkering, pinpoint je de Philharmonic Light pauk snel en geruisloos op iedere gewenste toonhoogte. Het maakt de pauk toegankelijk voor een breed scala aan paukenisten uitermate geschikt voor conservatoria of voor muziek waarin veel en snel omgestemd dient te worden. 

Zonder twijfel is dit een van de meest geavanceerde professionele pauken op de markt. Naast het inventieve blokkeringsysteem, dat zowel werkt in Dresden als Berlijnse uitvoering, is de Philharmonic Light uitgerust met een zwevende vering om de velspanning te verdelen, een split rocker arm om de framedruk te minimaliseren, een instelbare hoek van het stemapparaat en stabilisators om de pauk te fixeren op oneven ondergrond.  

De combinatie van een aluminium bodem, met extra lange bronzen steunen en een stalen ophangring, zorgen voor een brede, open klank die typisch is voor deze pauk. 

 

Iedere Philharmonic Light ketel wordt zonder naden getrokken uit één plaat hoogwaardig koper. Van de vorm van de lip, tot aan de diepte en tapsheid van de ketel, het zijn details die zijn voortgevloeid uit jarenlang onderzoek en samenwerking met professionele paukenisten. 

De combinatie van de ketel en het Philharmonic Light frame, zorgt voor een klank die niet vervormt of vervalst op het moment dat je als paukenist voluit gaat. Van een fluisterzachte roffel tot aan grote uithalen aan de andere kant van het dynamisch spectrum, de Philharmonic Light pauk blijft geweldig projecteren en is onmogelijk te overspelen. 

 

Specificaties

Ketel: 1.2mm en 1.5mm gehamerd koper 
Ketelmaten: 20"-21"-23"-25"-26"-28"-29"-30"-32"
Bodem: Aluminium
Steunen: 8x in brons, extra lang
Ophangring: Staal, gebogen profiel
Spanring: Staal
Pedaal: Blokkeringmechaniek in Dresden of Berlijnse stijl
Extra stemming: T-hendel fijnstemmer aan de spelerskant
Finish: Poeder coating*  
Vellen: Super Kalfo of Remo Renaissance
Extra: Afdekplaten, hoes, stemsleutel en viltdemper
Optioneel: Flightcases

* Marinus Komst editie met bronzen blank gelakte steunen

Duitse Set-up
Opstelling pauken van links naar rechts: 20"-23"-26"-29"-32"

Amerikaanse Set-up
Opstelling pauken van links naar rechts: 32"-29"-26"-23"-20"

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken