Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Symphonic Gen II Pauken

De Symphonic Generation II pauken passen bij de hedendaagse eisen aan geluid en bestendigheid. 

Verbeterd ten opzichte van het vorige Symphonic Generation II model zijn de verchroomde stalen steunring en ophangring en extra sterke steunen om de toonhoogte en sustain te maximaliseren. Moeiteloos transport is mogelijk dankzij de brede poten aan het voetstuk voor verbeterde stabiliteit, soepel rollende zwenkwielen en een standaard ingebouwd derde wiel. De Symphonic Generation II pauken geven alle spelers buitengewone controle over hun geluid dankzij de nauwkeurige toonhoogteaanpassing door het blokpedaal, de fijnstemmer en de keuze uit drie verschillende keteltypes.

Koper Diepgewelfd Gehamerd
De warme, gefocuste, diepewelfde en gehamerde ketels van Adams zijn beschikbaar in de Philharmonic, Symphonic en Professional Series.

Maten:
20” - 2PASYIIDH20
23” - 2PASYIIDH23
26” - 2PASYIIDH26
29” - 2PASYIIDH29
32” - 2PASYIIDH32

Koper Parabolisch Gehamerd
De parabolische, gehamerde koperen ketel heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit model heeft de donkerste, meest directe en gefocuste toon van de Adams parabolische ketels.

Maten:
20” - 2PASYIIKH20
23” - 2PASYIIKH23
26” - 2PASYIIKH26
29” - 2PASYIIKH29
32” - 2PASYIIKH32

Koper Parabolisch 
Koper heeft een rijke en levendige toon. De Adams parabolische koperen ketels projecteren vol, zuiver en helder en zijn gepolijst voor een schitterende glans.

Maten:
20” - 2PASYIIKG20
23” - 2PASYIIKG23
26” - 2PASYIIKG26
29” - 2PASYIIKG29
32” - 2PASYIIKG32

  • Het Europese stijl blokpedaalsysteem, ook bekend als “clutch and post”, zorgt voor een soepele, nauwkeurige pedaalactie ongeacht de velspanning. De vergrendelde pedaalactie legt elke toonhoogte op zijn plaats.
  • Het Symphonic Generation II fijnstemmingsmechanisme wordt standaard bijgeleverd en is handig geplaatst aan de kant van de speler, waar het zorgt voor een uitermate vloeiende actie.
  • Adams Remo Renaissance vellen (troebel met aluminium inlegringen) bieden een uitstekende expressie met een stabiele toonhoogte en grote bestendigheid.
  • De ketel is opgehangen aan een enkelrandige, verchroomde stalen ring, ondersteund door sterke steunen voor een maximale projectie.
  • Grote, dubbele zwenkwielen zijn bevestigd aan brede poten aan het voetstuk voor verbeterde stabiliteit en de stevige pedaalrol zorgt voor een veilige wendbaarheid.
  • De Adams stemmingsmeters hebben een snelle respons op de pedaalactie en zijn gemakkelijk af te lezen.
  • Een stemsleutel + houder is in het voetstuk van de pauk ingebouwd.
  • Alle pauken worden geleverd met een zwarte dempdoek.

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info