Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Adams Symphonic Gen II Pauken

Degelijkheid in zijn puurste vorm. De Adams Symphonic GEN II pauken staan voor ultieme betrouwbaarheid en een prachtige paukenklank. Voor spelers met een voorkeur voor het European Block pedaalsysteem is dit de beste allround pauk in het speelveld. Bij de upgrade naar de GEN II heeft Adams bovendien alles in een eigentijds design gegoten. Zo is het onderstel voorzien van bredere poten in een mooi ontwerp en worden de velspanringen standaard verchroomd. 

Het 'European Block' pedaalsysteem werkt met een ontkoppeling alvorens de toonhoogte instelbaar is. De verticale beweging van het pedaal veresit bovendien het gebruik van je volledige been bij het verstemmen van de toonhoogte. In tegenstelling tot het 'Balance Action' pedaalsysteem, waarbij de pedaal enkel met de voet op en neer beweegt. 


Koper Diepgewelfd Gehamerd
De warme, gefocuste, diepewelfde en gehamerde ketels van Adams zijn beschikbaar in de Philharmonic, Symphonic en Professional Series.

Maten:
20” - 2PASYIIDH20
23” - 2PASYIIDH23
26” - 2PASYIIDH26
29” - 2PASYIIDH29
32” - 2PASYIIDH32

Koper Parabolisch Gehamerd
De parabolische, gehamerde koperen ketel heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit model heeft de donkerste, meest directe en gefocuste toon van de Adams parabolische ketels.

Maten:
20” - 2PASYIIKH20
23” - 2PASYIIKH23
26” - 2PASYIIKH26
29” - 2PASYIIKH29
32” - 2PASYIIKH32

Koper Parabolisch 
Koper heeft een rijke en levendige toon. De Adams parabolische koperen ketels projecteren vol, zuiver en helder en zijn gepolijst voor een schitterende glans.

Maten:
20” - 2PASYIIKG20
23” - 2PASYIIKG23
26” - 2PASYIIKG26
29” - 2PASYIIKG29
32” - 2PASYIIKG32

  • Het Europese stijl blokpedaalsysteem, ook bekend als “clutch and post”, zorgt voor een soepele, nauwkeurige pedaalactie ongeacht de velspanning. De vergrendelde pedaalactie legt elke toonhoogte op zijn plaats.
  • Het Symphonic Generation II fijnstemmingsmechanisme wordt standaard bijgeleverd en is handig geplaatst aan de kant van de speler, waar het zorgt voor een uitermate vloeiende actie.
  • Adams Remo Renaissance vellen (troebel met aluminium inlegringen) bieden een uitstekende expressie met een stabiele toonhoogte en grote bestendigheid.
  • De ketel is opgehangen aan een enkelrandige, verchroomde stalen ring, ondersteund door sterke steunen voor een maximale projectie.
  • Grote, dubbele zwenkwielen zijn bevestigd aan brede poten aan het voetstuk voor verbeterde stabiliteit en de stevige pedaalrol zorgt voor een veilige wendbaarheid.
  • De Adams stemmingsmeters hebben een snelle respons op de pedaalactie en zijn gemakkelijk af te lezen.
  • Een stemsleutel + houder is in het voetstuk van de pauk ingebouwd.
  • Alle pauken worden geleverd met een zwarte dempdoek.

Adams Musical Instruments bestaat 50 jaar Win deze maand een pauken set! Doe mee en win!

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info