Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams A4 LT Trompet

De A4LT, ontwikkeld in samenwerking met Adams-artiest Amik Guerra, is de lichtgewicht variant op de populaire A4 trompet. Het is nog steeds een vrij zware trompet, maar combineert de vrije respons en het brede, geconcentreerde geluid van de A4 met een aantal lichtere eigenschappen. Een minder zware mondstukbuis wordt vergezeld door een lichter ventielhuis. De A4LT heeft met 126mm ook een kleinere beker ten opzichte van de 140 mm grote beker van de A4 trompet. Het instrument speelt heel levendig en voelt heel open bij het spelen, wat de speler een zelfverzekerd gevoel geeft.

Specificaties A4LT

Toonsoort: Bb
Beker Materiaal:
Messing
Beker Diameter: 126 mm
Boring: L 12 mm
Mondstukbuis: Nr. 3 messing 
Ventielhuis: Brons met nikkelzilver tops (lichtgewicht) 
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, houten inlays
Waterklep: Amado
Afwerking: Mat goudgelakt
Wanddikte: 0,45
Case: Inclusief 

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken