Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Nieuws van Drumworld Ittervoort

SuperNick en Adams Drumworld.

23 mei 2007

De doelgroep die slagwerk speelt is groot als we spreken over de leeftijd van 12 tot en met 21 jaar. Nickelodeon heeft in dezelfde leeftijdsgroep vele raakvlakken en het is daarom dat beide partijen bijelkaar zijn gekomen.

Gezien de uitstraling die deze zender heeft en vooral de betrokkenheid met de jeugd trekt de aandacht. De zender geniet steeds weer van meer kijkers waardoor de toekomst er goed uit blijft zien. Ook de kleintjes kijken met veel plezier naar de avonturen van de populaire Sponge Bob.

Het programma Supernick heeft recent een Adams slagwerk staan. Het is de bedoeling dit als een vast item op de set in te zetten, hierdoor onstaan hilarische beelden. SuperNick is een programma waarin vaste lijnen gecombineerd worden met dingen die ter plekken worden bedacht of onstaan. Deze formule is succesvol en wordt daardoor goed bekeken. Om een Slagwerk op de set te hebben staan is in de eerste plaats voor een gezonde samenwerking. Ook Adams Drumworld zet met zijn eigen manier van werken iets neer en hoopt daardoor zich te onderscheiden van alle andere. Vooral actief zijn op een breed vlak en de mensen van dienst zijn, inspringen op actualiteiten en eerlijkheid.
  
In elke show van SuperNick is er een bekende nederlander(BN'er) die dan na zijn bezoek het slagwerk voorziet van een handtekening.
Het slagwerk zal  in de toekomst een keer worden verloot of worden geveild voor een goed doel.

SuperNick elke woensdagmiddag bij Nickelodeon....check it out!