Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Nieuws van Music Centre Ittervoort

Adams Muziekcentrale komt naar u toe!

01 augustus 2007

Sinds 1 augustus jongstleden kent Adams Muziekcentrale een nieuwe functie: Marketing. Met de vele definities van Marketing zullen we u niet belasten. Deze zijn bijna net zo breed als het scala aan specialiteiten die Adams in haar programma heeft.

Een van de vele definities van Marketing volgens Philip Kotler: De menselijke activiteit gericht op het vervullen van behoeften en verlangens door middel van ruil".

Om uw muzikale behoeften en verlangens te vervullen is Adams Muziekcentrale behalve zondag en maandag, dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00u. [donderdags tot 21.00u. en zaterdags tot 17.00u.]

Hoe kunnen wij nu voor u aan het werk? Wilt u een instrument kopen?, laten onderhouden?, repareren?, proberen of modificeren? Kom dan naar onze zaak in Ittervoort. De koffie en of thee staan versgezet voor u klaar. Maar, heeft u behoefte aan een bezoek ter plaatse [in de repetitieruimte of anders] in verband met service, klachten, vragen en of opmerkingen? Bel of mail dan onze marketeer: Jos van Rens, 06-4241 0631 / [email protected]...

Al vele malen is Jos op pad gegaan om vragen en wensen buiten deze reguliere openingstijden te beantwoorden en in te vullen. Dus schroom niet en neem contact op. Dat kan ook gewoon via uw vaste kontaktpersoon.

  • Spoedklussen, als ophalen en of retourbrengen van instrumenten.
  • Speciale kwesties die tekst en uitleg ter plekke behoeven.
  • wat u verder bespreekbaar wenst...