Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Nieuws van Music Centre Lummen

Adams Lummen is SELMER PRO SHOP!

23 juli 2008

Muziekcentrale Adams te Lummen is fier om de titel SELMER PRO SHOP te mogen dragen. Sinds jaar en dag is Muziekcentrale Adams een belangrijk verdeelpunt voor de Selmer instrumenten dankzij een grote voorraad, de beste aankoopbegeleiding en vakkundige service. Als één van de weinige en exclusieve Belgische Selmer PRO SHOPS gaan we nu nog een stapje verder...

Als Selmer Pro Shop bent U bij Adams zeker dat elke sax die door onze klanten gekocht wordt een volledige check-up heeft gekregen . Elke sax of klarinet moet perfect tot in het detail in orde zijn voor het instrument de winkel verlaat. Deze garantie kan alleen gegeven worden door professionele herstellers die een vakkundige en grondige training hebben gekregen bij Selmer in Parijs. Het herstelatelier van Adams Lummen staat hiervoor garant: onze herstellers zijn bij Selmer Parijs in de leer geweest om zich te vervolmaken. Zodoende kan Muziekcentrale Adams U als klant de zekerheid bieden van de perfecte service! De garantieperiode van 2 jaar krijgt U er uiteraard bij.

Als Selmer Pro Shop bent U bij Adams zeker dat U de grootste keuze van het land heeft. Selmer Pro Shop dealers hebben toegang tot instrumenten die niet beschikbaar zijn voor muziekhandels die het PRO SHOP-label niet krijgen, en bovendien hebben wij voorrang tot alle nieuwe producten en instrumenten van Selmer. Door een communicatie tussen alle Selmer PRO SHOPS over de ganse wereld kunnen wij bovendien toegang krijgen om zeer exclusieve en moeilijk te bekomen modellen wel naar onze zaak in Lummen te halen.

Als Selmer Pro Shop bent U bij Adams zeker dat U in vertrouwen uw Selmer saxofoon, klarinet of trompet koopt. Ook ons verkoopsteam heeft bij Selmer een opleiding gekregen om U als klant van het beste advies te voorzien. Als dé speciaalzaak voor blaasinstrumenten koopt U bij Adams met een gerust gemoed. De grootste keuze, het beste advies, eerlijke prijzen, vakkundige service,... wat wenst U nog meer?