Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

ADAMS DRUMMERSFESTIVAL 2003

Casino, Diest

En ook het tweede deel van het Adams-Drummersfestival was een schot in de roos. Reeds bij aanvang van de eerste gastdrummer was er een gezellige drukte en de ambiance bleef tot op het einde.
Jelle Wouters beet de spits af en deed dit op een verbluffende manier. Met veel enthousiasme en ballen konden we genieten van een korte maar krachtige drumclinic. Zijn nieuwe Adams 8000-serie klonk eveneens fantastisch. Dit werd zelf beaamd door de grootste drum-critici (want de drumstellen-politie is altijd aanwezig!).
De drumclinic van de Rus Igor Moltchanov lokte achteraf enorm veel reacties uit. Dit was zonder meer een erg originele en eigenzinninge demonstratie, op z’n Russisch, zullen we maar zeggen… In zijn gewone doen geeft Igor ononderbroken drumshows van 2 tot 3 uren. Wij moesten hem beperken tot 40 minuten.

De trommelbouwers van Yamaha stuurden ons Reda Samba en Omar El Berkaoui. Deze 2 jonge gasten voldeden perfect aan de verwachtingen, namelijk iedereen doen verbazen! Dit is de nieuwe generatie van drummers met een nieuwe stijl, nieuwe techniek en een nieuwe opvatting! Reda en Omar waren zonder twijfel een grote bijdrage aan het welslagen van het festival en we zullen in de toekomst nog veel meer van deze jongens gaan horen.

Afsluiter GARY HUSBAND maakte van zijn lange drumclinic (ongeveer 2 uur) een boeiende ervaring met een stijldemonstratie en eerbetoon aan de grondleggers van het drummen, en tevens een frisse en intelligente kijk op het huidige drumgebeuren. Dit was zonder meer grote klasse. Het afsluiten met enkele Level 42-nummers op track was een serieuse portie extra slagroom op de taart.

Bekijk hier de foto's van Gary Husband | Overige foto's

 

Adams Musical Instruments bestaat 50 jaar Win deze maand een trombone! Doe mee en win!

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info