Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

BRUSSELS JAZZ ORCHESTRA met BERT JORIS, Smooth Shake!

Zondag 3 december 2017 | 20:00 - 22:00

Onze nieuwe winkel in Lummen is er binnenkort klaar voor, we houden jullie op de hoogte van de exacte verhuisdatum. Bij deze willen we u alvast uitnodigen voor het openingsconcert op 3 december bij Adams Lummen (Bosstraat 73) door het fantastische BRUSSELS JAZZ ORCHESTRA. Solist is niemand minder dan BERT JORIS!

Het nieuwe project van Bert Joris met Brussels Jazz Orchestra heet Smooth Shake. Het is het 4de grote project waarin Bert schittert als solist, componist en arrangeur, na Signs and Signatures (2010), Dangerous Liaison (2006) en de dubbel-cd The Music of Bert Joris in 2002.

Quote Bert Joris:
“Een warm geluid, daar ben ik naar op zoek gegaan voor deze plaat. Ik wilde een sound die je omarmt en energie geeft, als een stevige vriendschap. Het is een kalme plaat geworden en toch nodigt ze uit tot bewegen, tot dansen. Niet te uitbundig, maar smoothly.”

Jazztrompettist Bert Joris (°1957) bouwde een stevige reputatie op als improvisator, componist, arrangeur en docent. Zijn werk wordt gespeeld door orkesten over de hele wereld. Joris werd meermaals bekroond voor zijn werk en zijn recentste soloalbum (Only for the Honest, nov. 2011) werd in België de hemel in geprezen. In de loop der jaren toerden Joris en BJO samen van Zweden tot de USA.

Place to be:   Concertzaal van Adams Muziekcentrale, Bosstraat 73 te 3560 LUMMEN

Deuren: 19u00

Aanvang: 20u00

Einde concert: +/- 21u30, zonder pauze

Prijs: 17,- Euro VVK / 22,- Euro VK

"Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, administratie Cultuur"