Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams F4

Bugel Adams Custom Series F4 Selected Model, Red brass /Nieuwzilver beker, 0,45mm, Gelakt

Adviesprijs:
€ 3.874,42 Incl. 21% BTW

Neem contact op met uw dealer voor prijs en beschikbaarheid.


Artikelnummer: 1BG0ADF4RN45L

Winkelvoorraad

Ittervoort (NL) Beperkte voorraad
Lummen (BE) Beperkte voorraad

Productinformatie

De F4 bugel is standaard uitgerust met een 4e ventiel en is héél geschikt voor de klassieke hoornconcerten. Dit instrument is perfect om mooi onderin te spelen en heeft een 'vet' en warm geluid in het volledige register.

De F4 bugel heeft een Red Brass beker van 160 mm met nickelzilveren flare. Het instrument wordt standaard geleverd met een 10,5 mm ML boring, wat zorgt voor een virtuoos instrument met een solide basis. Het vierde ventiel heeft een boring van 11,5 mm en verlaagt de toonhoogte met een kwart. De F4 bugels zijn verassend licht gezien de bouw met een extra ventiel.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument.

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.