Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Katy Wherry

Katy Wherry is een fluitiste wiens passie voor verschillende muziekgenres haar de kans heeft gegeven om optredens te geven en masterclasses te geven over de hele wereld.

Ze trad op met gerenommeerde artiesten als Sir James Galway, LeVar Burton, Marina Piccinini, Christina Jennings, Brook Ferguson en anderen. Katy treedt regelmatig op bij het Colorado Symphony Orchestra en speelt in veel kamermuziekgroepen in verschillende stijlen, waaronder jazz, rock, pop en open improvisatie. Als artiest is ze te zien geweest op albums als solist, podcasts, soundtracks van videogames en meer.

Als oprichter van Etude of the Week - de populaire online fluitcommunity met nu bijna 8.000 leden uit meer dan 150 landen, heeft Katy haar doel gevonden om mensen met een passie voor muziek in staat te stellen hun individuele muzikale paden te ontdekken en te volgen. Haar coachingprogramma “For the Love of Flute” ondersteunt fluitisten bij het nastreven van hun liefde voor de fluit, zodat meer mensen zich aangemoedigd voelen om hun passie met de wereld te delen.

Aankomende evenementen

Evenement Datum Tijd Informatie Aankomende evenementen
Etude of the Week 21 april 2024 15:15 - 16:30 Lees meer Etude of the Week
21 april 2024 / 15:15 - 16:30