Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Koffer Klokkenspellen

Onze collectie koffer klokkenspellen, bestaat uit twee verfijnde uitvoeringen: het Alpha klokkenspel en het Concert klokkenspel. Met hun indrukwekkende sound brengen deze instrumenten een geweldige klankervaring vergelijkbaar met duurdere Glockenpiels. Beide modellen bieden een octavenbereik van F5 tot D8, waardoor een breed scala aan muziekstukken gespeeld kan worden, van klassieke composities tot hedendaagse favorieten. Dankzij hun compacte formaat en handige handvat zijn onze koffer klokkenspellen ook ontzettend makkelijk in gebruik en transport, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor muzikanten die onderweg zijn of ruimte willen besparen.

Alpha
Het Alpha klokkenspel is een meesterwerk uitgerust met dikkere round-top toetsen, vervaardigd uit dezelfde hoogwaardige legering als de toetsen van onze prestigieuze Glockenspiels. Elk geluid dat uit dit instrument voortkomt, straalt een prachtige sprankeling uit, waardoor iedere noot tot leven komt en de grootste zalen eenvoduig vult. Het instrument komt in een prachtige koffer van gebeitst Frans eiken, compleet met een afneembaar deksel met handvat. Een visueel en perfect gestemd meesterwerk dat een genot is om te bespelen.

Concert
Het Concert klokkenspel combineert kwaliteit en eenvoud in een prijsgunstig instrument met iets dunnere flat-top toetsen vervaardigd uit een verfijnd staal. Het instrument heeft een schitterende, open klank die de ruimte eenvoudig vult. Hoewel het geluid iets subtieler is dan dat van het Alpha model, is de kwaliteit van de klank onmiskenbaar. Het instrument komt in een stevig koffer van multiplex, bekleed met duurzaam tolex-vinyl en voorzien van een afneembaar deksel. Een instapmodel van de hoogste kwaliteit.

Specificaties Koffer Klokkenspellen

Model: Alpha
Keyboard:
Round-top staal
Bereik:
2.6 octaven (F5-D8)
Toetsbreedte: 1.25"/ 32mm
Stemming: A = 442 Hz
Koffer:
Eikenhout, gebeitst en met hendel

Model: Concert
Keyboard: Flat-top staal
Bereik: 2.6 octaven (F5 – D8)
Toetsbreedte: 1.25" / 32mm
Stemming: A = 442 Hz 
Koffer: Hout, vinyl bekleed en met hendel

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken