Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams C1 Trompet

De Adams C1 trompet is ontwikkeld voor de orkestmusicus en klassieke solist. Qua klankkleur is de C1 briljanter dan de C2 en het instrument voelt ontzettend strak en direct aan. Met zijn uitmuntende projectie en brede kern, snijdt de klank makkelijk door ieder orkest van welk formaat dan ook. 

Het C1 Selected model heeft een XL boring die zorgt voor rijke klankkleuren, een zeer volle toon, volledige dynamische controle en uitmuntende projectie.

Specificaties C1

Toonsoort: C
Beker Materiaal:
Messing
Beker Diameter: 123 mm
Boring: XL 12 mm (optinele L boring 11,7 mm)
Mondstukbuis: Nr. 2A messing 
Ventielhuis: Messing (medium zwaar)
Ventielen: 3x top center roestvrij staal
Ventieldrukkers: Messing, witte inlays (parlemoer)
Waterklep: Traditioneel
Afwerking: Verzilverd
Wanddikte: 0,50
Case: Inclusief 

Uw mondstukkeuze is uiterst persoonlijk en zeer belangrijk voor het speelplezier. Daarom leveren wij geen standaard mondstuk bij onze instrumenten.  

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument. 

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.  

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Contact

Blader door de Adams Brass collectie

Vraag nu gratis de Adams Brass catalogus aan. Ontdek onze handgemaakte koperblaasinstrumenten en laat u inspireren door verhalen van uitzonderlijke muzikanten en instrumentenbouwers.

Vraag gratis aan

 

Verkooppunten Adams Brass

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken