Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Rietbewerkingsgereedschap

Er zijn een aantal instrumenten die je kan gebruiken om een riet aan te passen.

Schuurbies

Schuurbies is een plant die gebruikt wordt als heel zacht schuurpapier om rieten bij te werken. Deze plant wordt gebruikt als heel fijn schuurpapier en is verkrijgbaar in de meeste muziekwinkels. In plaats van schuurbies kunt u ook heel fijn schuurpapier gebruiken met een grain van tenminste 600.

Adams Schuurbies

Vóór 14:00 besteld, vandaag verzonden
€ 7,15

Scalpel of rietmes

Voor sommige bewerkingen heb je een scherp mes nodig. Hier zijn speciale rietmessen voor te verkrijgen maar een scherp barbiersmes of een recht scalpel uit de kunstwinkel kan ook goed werken.

Pisoni knife

Verzending binnen 2-3 werkdagen
€ 48,-

Reedgeek

Een reedgeek is ontworpen om al het rietbewerkingsgereedschap te vervangen in een tool. In principe kan je alle rietbewerkingen die je wilt maken, maken met de reedgeek.

De meeste rietknippers werken door het riet te bevestigen op de knipper met behulp van een flexibele strook staal. De lengte van het riet kan worden aangepast met behulp van een tandwieltje en een draaiknop. Zodra het riet op de gewenste hoogte zit, trek je aan een kleine hendel en knip je de tip af.

Bekijk het assortiment

ReedGeek Black Diamond G4

Vóór 14:00 besteld, vandaag verzonden
€ 72,15

Rietknipper

De meeste rietknippers werken door het riet te bevestigen op de knipper met behulp van een flexibele strook staal. De lengte van het riet kan worden aangepast met behulp van een tandwieltje en een draaiknop. Zodra het riet op de gewenste hoogte zit, trekt u aan een kleine hendel en knipt u de tip af.

Bekijk het assortiment

Rietknipper Cordier Saxofoon Alto

Vóór 14:00 besteld, vandaag verzonden
€ 93,60

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info