Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Teus Nobel

Trompettist Teus Nobel (1982) is momenteel een van Neerlands meest gevraagde musici in de jazz- en popscene. Op zijn palmares staan artiesten als Do, Caro Emerald, Lee Towers en Frank McComb (US), naast bands als Kyteman Orchestra, Wicked Jazz Sounds, Rotterdam Jazz Orchestra en Monsieur Dubois. Hiermee trad hij, naast vele binnenlandse concerten en radio-/tv performances, op in steden als Berlijn, Praag, Moskou, St. Petersburg, Boedapest en Milaan. Photo: Fleur Huijsdens

Sinds september 2010 is Teus als solo­-trompettist werkzaam bij het Orkest der Koninklijke Luchtmacht. Deze baan combineert hij met zijn freelance werkzaamheden, waaronder ook zijn eigen Liquid Music Quintet. Hiermee werd hij, kort na de release van hun album "FLOW", uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent. Ook het freeware album "gLM6iX" van Black Gold 360 scoorde uitstekend, gezien de ruim 70.000 downloads en lovende recensies in binnen-­ en buitenland.

Op zijn cv zijn daarnaast een 15-tal bekende musicals te vinden, waaronder Grease, Fame, Footloose, Saturday Night Fever en Wicked.

Meer informatie vindt u op de website van Teus: http://www.teusnobel-music.nl/

Information

Ausrüstung

Beschreibung Preis

Bildergalerie

Cookie-Informationen

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern.

Weitere Informationen