Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Oh! Percussion Ensemble

Oh! Percussion Ensemble is een professioneel percussie-ensemble, opgericht in 2015 door Oh Seung-Myeong, een hoofdpercussionist van het Jeju Philharmonic Orchestra en andere professionele muzikanten van Jeju.

Het ensemble hield zijn vierde reguliere concert en heeft het voortouw genomen bij het helpen van Jeju-mensen om van cultuur en kunst te genieten door optredens te geven op het Bakkeori-concert van het Jeju International Wind Ensemble Festival van 2017 tot 2019 en speciale lezingen te geven op de Jeju Youngji School door het sluiten van een zakelijke overeenkomst met het Jeju Folklore & Natural History Museum in 2018. In 2020 nodigde de Federatie van Artistieke en Culturele Organisatie van Jeju het percussieteam uit voor het Tamna Cultural Festival. Oh! Percussion Ensemble communiceert actief met het publiek met een breed en divers repertoire dat niet beperkt is tot genres, door het unieke geluid te maximaliseren dat alleen met percussie kan worden uitgedrukt.

Oh! Percussion Ensemble is gekozen voor het internationale culturele uitwisselingsproject van de Jeju Federation for Arts & Culture en voor hulp aan het artist-in-residence-programma in 2020, samen met de prestatieplanningswedstrijd van de federatie en activiteiten om artiesten in 2021 te ondersteunen en dit heeft het ensemble de kans gegeven programma's voorbereiden om het publiek de diverse en verfrissende aantrekkingskracht van percussie-instrumenten te laten zien. Oh! Leden van het Percussion Ensemble geloven dat deze inspanningen zullen leiden tot het uitbreiden van de percussiebasis en het dichter bij het publiek komen door de introductie van Koreaanse muziek en cultuur en de authentieke aantrekkingskracht van Jeju met hun universele maar unieke percussiemuziek. Oh! Percussion Ensemble zal hard blijven werken voor de ontwikkeling en popularisering van percussiemuziek over de hele wereld.

Artistic leader: Seung Myeong Oh