Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Leonardo R. Soto

Leonardo R. Soto, Jr. is de eerste paukenist van de Houston Symphony, een functie die hij sinds 2018 bekleedt. Voordat hij in Houston aankwam, was Leonardo van 2009 tot 2018 eerste paukenist van de Charlotte Symfonie, en van 2003 tot 2018 van het Detroit Opera House. 2009.

Leonardo heeft de unieke onderscheiding dat hij de eerste Spaanstalige paukenist is die in een groot orkest in de Verenigde Staten speelt.

Leonardo's Adams Gear

Tijdens zijn carrière werd Leonardo uitgenodigd als gastpaukenist bij orkesten als het Pittsburgh Symphony, Detroit Symphony, Seoul Philharmonic, New World Symphony en Grand Rapids Symphony, terwijl hij in Charlotte actief lid was van het NuDeco Ensemble in Miami, en voor de afgelopen jaren een actief lid van het Grand Tetons Music Festival Orchestra.

Als docent is Leonardo faculteitslid op het Brevard Music Festival en heeft hij gast als arts en docent aan universiteiten zoals Northwestern, DePaul, Rice, Denver, North Carolina, Houston , Universiteit van Georgia, Universidad de Antioquia in Colombia, Bolivia, Puerto Rico en Universidad de Chili. Daarnaast is hij actief coach bij Carnegie Hall’s NYO NYO2, Filarmónica Joven de Colombia, Programa de Orquestas Juveniles de Chile en voormalig faculteitslid aan de Queens University of Charlotte.

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken