Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Eunjung Kim

Eunjung Kim verscheen prachtig in de percussiescene door de eerste plaats te winnen tijdens de 3e Korea Percussion Competition. Er wordt erkend dat haar spel niet alleen de delicate aanraking oplevert, maar ook krachtige en nauwkeurige uitvoeringen. Ze werd al snel uitgenodigd door “Kumho Young Artist” voor een recital en haar uitzonderlijke begrip van muziek zorgde voor voortdurende uitnodigingen. In 2001 werd ze uitgenodigd als gastpercussionist om Vibraphone te spelen met de vijf beste tenoren van Korea in het Seoul Arts Center, een van de grootste concertzalen in Korea. Niettemin is ze al snel een van de meest uitgenodigde percussionisten geworden met samenwerkingen zoals het 'POPS Orchestra' met de Korean Symphony, een van de populaire projecten gepland door het Seoul Arts Center, uitgevoerd met het USP Orchestra, uitgevoerd met vier harpisten voor 'Artist Lounge' en het gaat verder terwijl we spreken.

Ze studeerde uiteraard af aan de Korea National University of Arts met als hoofdvak percussie, en deze ervaring gaf niet alleen de mogelijkheid om een ??verscheidenheid aan percussie-instrumenten te leren, maar ook het belang van lestechnieken voor het bespelen van die verschillende percussie-instrumenten aan de jongere generatie. Dit heeft haar de motivatie gegeven om actief te zijn in het lesgeven, niet alleen aan de universiteiten, maar ook aan de middelbare school en de middelbare scholen. Ze geeft les aan haar universiteit, de Korea National University of Arts en is momenteel adjunct-professor aan de Sahmyook University. Haar enthousiaste passie voor lesgeven voor Sunhwa Arts High School, Seoul Arts High School, Yumkwang High School, Sunhwa Arts Junior High School en Yewon Junior High School.

Het is verbazingwekkend dat ze nog steeds haar tijd heeft gevonden om percussielid te worden bij het Korean Symphony Orchestra, terwijl ze al die recitals doet, samenwerkt met verschillende muzikanten, professor is en lesgeeft op alle bovenstaande scholen.

Deze enthousiaste passie voor percussie heeft zojuist zowel Adams als Cosmos Corporation in Korea vastgelegd als de trotse Adams Artist in het jaar 2020.