Meet the team

Wij houden van muziek


Muziek raakt, boeit, inspireert en daagt uit. Het is een loyale vriend in goede en slechte tijden. Muziek heeft ook een ziel. Een ziel die in directe verbinding staat met de ziel en bezieling van de muzikant die deze muziek speelt. Het instrument is de verbinding hiertussen en moet dus dezelfde taal spreken als de muzikant.

Muzikanten spreken via hun instrument. Een verlengstuk van hun eigen ik.
Hier zit dan ook de toegevoegde waarde van Adams. Het is onze missie de muzikant dát instrument te leveren dat het beste zijn of haar taal spreekt. Want in je eigen, persoonlijke taal kun je ook het beste je gevoelens uiten. En is dat niet wat muziek maken eigenlijk is?

Al meer dan 40 jaar begeleidt Adams muzikanten in de zoektocht naar dat instrument.
Het is onze missie en onze passie om ervoor te zorgen dat instrumenten nauw aansluiten aan de persoonlijkheid van zijn bespeler en nooit een obstakel vormt. Hiervoor verdiepen we ons in de techniek van het instrument, besteden we aandacht aan de verdere ontwikkeling daarvan, maar meer en vooral verdiepen we ons in de mens die het muziekinstrument gebruiken moet om zijn gevoel en zijn persoonlijkheid klank te geven: de muzikant.

Balieverkoopster

Heidi Scheffers

Het zonnetje in huis! Heidi is de perfecte personificatie van wat men een warm welkom noemt. Altijd goed gemutst en levendig is zij het eerste aanspreekpunt in onze winkel. Ze ziet niemand over het hoofd en staat altijd voor iedere klant klaar. Als enige niet-muzikale medewerkster weet zij na 14 jaar dienstverband inmiddels wel degelijk van toeten en blazen. Ook voor het aanmeten van gehoorbescherming is zij de aangewezen persoon!

Muziekcentrale Ittervoort
+31(0)475 560 700
info@adams.nl

Verkoper blaasinstrumenten

Ton Ronckers

Ton is de allereerste medewerker in dienst van het bedrijf, en heeft met 18 jaar ervaring als reparateur en meer dan 25 jaar ervaring als verkoper een geweldige staat van dienst. In onze winkel is hij hét aanspreekpunt voor verenigingen. Zelf musiceert hij al 50 jaar in de fanfare van Baexem. Kortom, Ton kent daadwerkelijk alle ins en outs van de muziek business en het verenigingsleven.

Muziekcentrale Ittervoort
+31(0)475 560 700
info@adams.nl

Verkoper slagwerk / Drumworld

Leon Hoeben

Steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant, dat is waar Leon voor staat. Zijn muzikale roots liggen in de hafawereld en tegenwoordig is hij vooral actief als drummer in verschillende bands en projecten. Achtergronden die de perfecte combinatie vormen voor een gedegen advies op slagwerkgebied.

Muziekcentrale Ittervoort
+31(0)475 560 700
info@adams.nl

Verkoper blaasinstrumenten

Sjack Bakkes

Sjack is een typische allround verkoopmedewerker. Met zijn jarenlange ervaring in de muziekbranche kent hij van alle instrumenten de ins en outs. Zijn ware passie ligt echter in de fluit- en tamboerwereld en dat is dan ook exact waar hobby en werk elkaar treffen.

Muziekcentrale Ittervoort
+31(0)475 560 700
info@adams.nl

Verkoper koperblaasinstrumenten

Hans Breuls

Stille wateren hebben diepe gronden. Deze absolute vakman is altijd de rust zelve. Hans staat voor een eerlijk en inhoudelijk sterk advies voor zijn klanten, waar hij graag alle tijd voor uittrekt. Net zoals onze andere verkopers is ook Hans voor de meeste klanten een medemuzikant. Hij is als dirigent verbonden aan diverse fanfares en speelt zelf met heel erg veel plezier trompet.

Muziekcentrale Ittervoort
+31(0)475 560 700
info@adams.nl

Verkoper slagwerk

Albert Straten

Als beroepsmusicus brengt Albert een enorme expertise op het gebied van concertslagwerk met zich mee. Zijn hartelijkheid, geduld en glimlach doen de rest. Door zijn ervaring als dirigent van diverse slagwerkgroepen heeft hij een groot inlevingsvermogen in de wereld van de amateurmuziek. Al sinds 2001 brengt Albert de bekende Brabantse gezelligheid mee naar Adams.

Muziekcentrale Ittervoort
+31(0)475 560 700
info@adams.nl

Verkoper

Marc Clout

Marc Clout speelt al sinds zijn 8e met veel plezier cornet, bugel én trompet. Qua carrière lag zijn hart voor lange tijd in de autowereld, maar daar kwam in 2018 verandering in toen hij van zijn hobby zijn beroep mocht gaan maken: muziek! Zijn ervaring als verkoopmanager past hij met verve toe binnen Adams. Samen met zijn collega’s gaat Marc voor 100% tevreden klanten.

Muziekcentrale Ittervoort
+31(0)475 560 700
info@adams.nl

Verkoper fluiten / European Flute Centre

Peter Swinkels

Als dwarsfluitspecialist staat Peter aan de wieg van het European Flute Centre binnen Adams Muziekcentrale. Fluitisten uit heel Europa vinden hun weg naar Ittervoort voor het vinden van hun instrument. “Je moet niet perse een dwarsfluit willen verkopen, maar open en eerlijk adviseren. Zelfs nee durven verkopen. Ik heb veel geleerd van de kritiek van professionals op collega’s. Dan weet je precies wat klanten wel en niet willen en zijn ze bereid vanuit het verre buitenland naar Ittervoort te reizen om een fluit aan te schaffen.”

Muziekcentrale Ittervoort
+31(0)475 560 700
info@adams.nl

Verkoper

Rudi Jongen

Al meer dan 30 jaar de rots in de branding in ons Belgische filiaal. Met de grootste zorgvuldigheid zoekt hij samen met jou naar het meest geschikte instrument. Gespecialiseerd in blaasinstrumenten én slagwerk, tevens oprichter van het befaamde Drummersfestival. Zijn geduld is eindeloos en geen moeite is hem teveel. Met zijn vriendelijke zelve staat hij je bij tot aan de verkoop. Je mag dan ook rekenen op de beste zorgen achteraf.

Muziekcentrale Lummen
+32(0)13 35 20 20
rudi.jongen@adams-music.be

Verkoper blaasinstrumenten

Kristof Lefebvre

Muziek is dé passie van Kristof Lefebvre. Zijn opleiding volgde hij aan het Lemmensinstituut in Leuven. Als freelance trombonist en dirigent begeeft hij zich dagelijks in de mooie wereld van muziek. Ook als verkoper/adviseur bij Muziekcentrale Adams zoekt hij samen met de klant naar het juiste instrument of het juiste product zodat iedereen met een glimlach de zaak verlaat. Onze muzikale duizendpoot Kristof staat tot je dienst bij Adams Muziekcentrale in Lummen.

Muziekcentrale Lummen
+32 (0)13 35 20 20
kristof.lefebvre@adams-music.be

Verkoper slagwerk

Marc Bruyninckx

Als professioneel drummer kan Marc zijn grote passie perfect combineren met zijn werk. Hij drumt inmiddels al 45 jaar, van schlager tot pop, over rock, soul en disco naar klassiek, hij doet het allemaal graag. Klantvriendelijkheid staat bij Marc hoog in het vaandel en dit in combinatie met zijn opgedane ervaringen maakt van hem de ideale man om je te helpen bij je aankoop van drumstel of cymbalset. Voor hem telt slechts één ding : Tevreden klanten die graag bij Adams vertoeven en ook graag terug komen.

Muziekcentrale Lummen
+32(0)13 35 20 20
marc.bruyninckx@adams-music.be

Verkoper percussion

Jasper Hermans

Jasper Hermans is de benjamin van het Belgisch team. Als volwaardig slagwerker (melodisch en drums), geeft hij met veel enthousiasme en kennis de nodige logistieke support en advies over al uw drumbenodigdheden. Hij speelt zelf op een Adams 8000 Vintage met Meinl cymbals.

Muziekcentrale Lummen
+32 (0)13 35 20 20
jasper.hermans@adams-music.be