Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

123ZING Muziekmethode

Met de 123ZING muziekmethode kan iedere leerkracht structureel én met plezier muziekles geven in groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs. De muziekmethode biedt energieke videolessen, liedjes en interactieve opdrachten en leerlingen kunnen zelf muziek maken in de 123ZING Studio.

Instrumenten maken het muzikale plezier in de klas compleet. Binnen de 123ZING muziekmethode wordt met name gewerkt met ritme-instrumenten en boomwhackers. Zo ontdekken leerlingen ritme, melodie, harmonie en akkoorden. Daarnaast biedt de methode ook materiaal om aan de slag te gaan met andere melodische instrumenten.

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6

Op zoek naar meer uitdaging? 123ZING biedt extra verdiepend lesmateriaal voor:

  • blaasinstrumenten
  • snaarinstrumenten
  • strijkinstrumenten
  • slaginstrumenten
  • toetsinstrumenten

Differentieer in de klas of start een schoolorkest! Ook zijn er bij diverse liedjes jeugdorkest- en klassiek orkestpartijen te vinden. Verder leren de leerlingen binnen de doorlopende leerlijn over een breed scala aan instrumenten uit de popmuziek, jazz, klassieke muziek en wereldmuziek.

Adams biedt een compleet pakket met alle benodigde muziekinstrumenten om les te geven met deze muziekmethode. Deze instrumenten zijn ook los te verkrijgen. Hieronder vindt u ook toevoegingen voor naast het lespakket.

Meer informatie over 123ZING.
123ZING uitproberen? Vraag een gratis proefabonnement van 2 maanden aan.

Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]