Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Muziekmethodes

Speciaal voor scholen hebben wij in samenwerking met de 123ZING en EigenwijsNext muziekmethodes educatiepakketten samengesteld.

Alles wat nodig is om les te geven in een van de methodes past in één doos. Het is ook mogelijk de basispakketten uit te breiden met aanvullende instrumenten. Wil je advies bij het kiezen van de juiste instrumenten? Wij denken en kijken graag me je mee! Wil je graag zelf een pakket samenstellen met verschillende instrumenten die voldoen aan je persoonlijke wensen? Dit kan uiteraard ook! Wij helpen je graag om tot een mooi en compleet pakket te komen.

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6

Google Reviews

We zijn trots om te melden dat we momenteel worden beoordeeld met een indrukwekkende score van 4.6 op Google Reviews! Dit toont de tevredenheid van onze klanten en hun positieve ervaringen met ons. 

Heb je onlangs bij ons gewinkeld of gebruik gemaakt van onze diensten? We horen graag jouw mening! Jouw feedback wordt erg gewaardeerd en helpt ons om onze service continu te verbeteren. Lees onze reviews of schrijf je eigen review op Google Reviews.

Schrijf een review Lees onze reviews

Dank je wel voor je vertrouwen en ondersteuning! #TogetherInMusic

Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]