Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

School-blaasinstrumenten

In ons assortiment hebben wij een aantal blaasinstrumenten die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Over het algemeen zijn de instrumenten gemaakt van lichtgewicht kunststof. Dit maakt ze uitermate geschikt voor kinderen. Je vindt ook instrumenten van hout en messing op deze website, bedoeld voor de beginnende speler. Deze instrumenten zijn duurder maar hebben wel een betere klank. Kinderinstrumenten zijn over het algemeen iets kleiner dan de reguliere instrumenten. Dit maakt het voor de kinderen eenvoudiger om ze te bespelen. De instrumenten zijn dus perfect om ook jonge kinderen al kennis te laten maken met blaasinstrumenten! Ons assortiment kinderblaasinstrumenten bestaat uit blokfluiten, dwarsfluiten, hoorns, klarinetten, piccolo's, saxofoons, trombones en trompetten.

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6

Google Reviews

We zijn trots om te melden dat we momenteel worden beoordeeld met een indrukwekkende score van 4.6 op Google Reviews! Dit toont de tevredenheid van onze klanten en hun positieve ervaringen met ons. 

Heb je onlangs bij ons gewinkeld of gebruik gemaakt van onze diensten? We horen graag jouw mening! Jouw feedback wordt erg gewaardeerd en helpt ons om onze service continu te verbeteren. Lees onze reviews of schrijf je eigen review op Google Reviews.

Schrijf een review Lees onze reviews

Dank je wel voor je vertrouwen en ondersteuning! #TogetherInMusic

Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]