Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Schoolinstrumenten

Ben je op zoek naar instrumenten die passen bij de lesstof op de basisschool? Óf naar instrumenten voor de jeugdopleiding van je vereniging? Dan zit je hier goed!

Muzieklessen in het middelbaar en basisonderwijs zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van kinderen. Ze leren niet alleen hoe ze een instrument moeten bespelen, maar ook hoe ze hun emoties kunnen uiten en samenwerken in een groep. Bovendien kan muziek hen helpen bij het concentreren en presteren in andere vakken. Kortom, muzieklessen bieden veel meer dan alleen muzikale vaardigheden, ze dragen bij aan de totale ontwikkeling van een kind.

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6

Ons assortiment bestaat uit Bellen, Blaasinstrumenten, Boomwhackers, Cajons, Klankbellen, Klankstaven, Klokkenspellen, Kinderdrumstellen, Schellen, Shakers, Trommels, Tamboerijnen en pakketten voor 123ZING en EigenwijsNext. Je bent ook altijd welkom in de winkel in Ittervoort om de diverse instrumenten te komen bekijken of proberen. Wij helpen je graag bij het selecteren van de juiste instrumenten die horen bij de muziekmethode die gebruikt wordt.

Bezoek ook www.schoolinstrumenten.nl

Google Reviews

We zijn trots om te melden dat we momenteel worden beoordeeld met een indrukwekkende score van 4.6 op Google Reviews! Dit toont de tevredenheid van onze klanten en hun positieve ervaringen met ons. 

Heb je onlangs bij ons gewinkeld of gebruik gemaakt van onze diensten? We horen graag jouw mening! Jouw feedback wordt erg gewaardeerd en helpt ons om onze service continu te verbeteren. Lees onze reviews of schrijf je eigen review op Google Reviews.

Schrijf een review Lees onze reviews

Dank je wel voor je vertrouwen en ondersteuning! #TogetherInMusic

Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]