Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Sopranino-saxofoons

Sopranino saxofoons worden bijna niet meer gebruikt. Alleen nog in klassieke muziek en jazz wordt de sopranino gebruikt. Het meest bekende werk is Ravels’ Bolero.  Adams Music Centre probeert altijd een of twee sopraninosaxofoons in huis te hebben zodat je kunt komen testen!

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6

Expertise

Ook al zie je de sopraninosaxofoon niet veel, Adams Music Centre probeert altijd een of twee sopraninosaxen op voorraad te hebben. Of je nu in Ittervoort of Lummen wilt komen testen. Wanneer een bepaald model niet beschikbaar is in onze winkel in Ittervoort maar wel in Lummen, kunnen we het binnen 3 werkdagen voor je klaarzetten in de winkel van jouw keuze. Zo bieden we voldoende opties!

Verkoop

Kies uit ons assortiment hoogwaardige sopraninosaxofoons, mondstukken en accessoires van topkwaliteit. Ons deskundige team staat paraat om je te begeleiden bij het vinden van het ideale instrument of accessoire dat aansluit bij jouw specifieke behoeften. Onze expertise en ondersteuning helpt je zeker wanneer je op zoek bent naar een nieuwe sopraninosaxofoon of mondstuk. We begrijpen dat de aanschaf van een sopraninosaxofoon een enorme investering is, daarom streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je keuze perfect past bij je wensen. Ons verkoopteam heeft veel ervaring en staat klaar om je te assisteren. Hebben we iets niet in ons assortiment zitten? Neem dan contact met ons op en wij kunnen kijken of we dit voor je kunnen bestellen!

Hans Breuls
Ittervoort
Marc Clout
Ittervoort
Heidi Scheffers
Ittervoort
Rudi Jongen
Lummen

Reparatie

We zijn enorm trots op onze hoogwaardige reparatieafdeling, waar onze deskundige en ervaren technici je sopraninosaxofoon kunnen repareren, onderhouden en reviseren. Onze werkplaats voor saxofoonreparaties is volledig uitgerust om je alt saxofoon nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een volledige reconstructie of om eenvoudige aanpassingen ter plaatse, we zijn er voor je. Bijna elke saxofoon kan weer speelbaar worden gemaakt, dus als er een ongelukje is gebeurd, kunnen we een schaderapport opstellen en het instrument vervolgens weer volledig in orde maken.

Suzanne Swinkels
Ittervoort
Bert Sniekers
Ittervoort
Frans Philippens
Ittervoort
Nicole Schmeitz
Ittervoort
Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]