Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Sopraan-saxofoons

  • New York Symphonic
  • Yamaha
  • Yanagisawa
  • Selmer
  • Cannonball
  • Jupiter
  • Keilwerth
  • Borgani

Expertise

Bij Adams Music Centre hebben we een uitgebreid assortiment sopraansaxofoons, inclusief gerenommeerde merken zoals Selmer, Yamaha en Yanagisawa. Ook hebben we modellen van New York Symphonic en Jupiter op voorraad. Wil je een specifiek model uitproberen? Maak dan een afspraak!

Verkoop

Kies uit een brede collectie van sopraansaxofoons, mondstukken en accessoires van topkwaliteit wereldwijd. Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren bij het vinden van het ideale instrument of accessoire dat perfect past bij jouw wensen. Ons streven is om een uitgebreide selectie, deskundigheid en de faciliteiten te bieden wanneer je op zoek bent naar een nieuwe sopraansaxofoon of mondstuk. We begrijpen dat het aanschaffen van een sopraansaxofoon een investering met zich meebrengt, en daarom willen we ervoor zorgen dat de keuze die je maakt nauwkeurig aansluit op je behoeften. Onze verkoopexperts hebben jarenlange ervaring en helpen je met plezier!

Marc Clout
Ittervoort
Rudi Jongen
Lummen
Heidi Scheffers
Ittervoort
Sjack Bakkes
Ittervoort

Reparatie

We zijn trots op onze hoogwaardige reparatieafdeling, waar onze bekwame en ervaren technici je sopraansaxofoon kunnen repareren, onderhouden en reviseren. Onze saxofoonreparatiewerkplaats is volledig uitgerust om nieuw leven in je sopraansaxofoon te blazen. Van volledige herbouw tot eenvoudige "on the spot" aanpassingen, we verwelkomen alles. Bijna elke saxofoon kan weer speelbaar worden gemaakt. Schroom er dus niet voor om een offerte aan te vragen.

Suzanne Swinkels
Ittervoort
Nicole Schmeitz
Ittervoort
Bert Sniekers
Ittervoort
Frans Philippens
Ittervoort
Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]