Taal:
Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality
Nieuws van Music Centre Ittervoort

We zijn weer open!

01 maart 2021

Onze winkel in Ittervoort (NL) gaat weer open! Met ingang van woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk de winkel te bezoeken op afspraak. De voorwaarden van uw bezoek leest u hieronder.

Afspraak maken verplicht - Het is verplicht om een afspraak te maken wanneer je bij ons wilt komen winkelen. Bent u van plan een instrument te komen testen? Zorg dan dat uw afspraak bekend is. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] en telefoon +31 475 560700.  

Wij mogen maximaal 50 klanten tegelijk toelaten in onze winkel. 

Wij vinden het belangrijk dat winkelbezoeken veilig en verantwoord plaatsvinden. Daarom vragen wij u nog steeds de basisregels na te leven:

  • Mondkapje verplicht
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • Bewaar 1,5 meter afstand
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos, liefst met pin

Online shop en afhalen van bestellingen
Weet u al welk product u wilt kopen of wilt u een product afhalen in de winkel in Ittervoort? Gelieve deze te bestellen via de online shop. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis bij u thuisbezorgd (NL) of u haalt uw bestelling op in onze winkel. Selecteer hiervoor simpelweg ‘Locatie Ittervoort’ als afhaalpunt in het bestelproces en kom vervolgens uw pakket afhalen wanneer u bericht heeft gehad dat het voor u klaarstaat.

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info