Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Nieuws

Together in Music

26 november 2020

Het huidige Adams-logo ontstond rond 1979. De toenmalige keuze voor eenvoud en herkenbaarheid bleek duurzaam; het logo is inmiddels uitgegroeid tot een blijvend wereldmerk in de muziekindustrie. In 2006 is de lijnvoering van het logo op een subtiele manier gerestyled.

Nu, veertig jaar later, hebben we samen met Crasborn Communicatie Vormgevers in Valkenburg een nieuw concept voor het Adams signatuur ontwikkeld. Sleutelwoorden hierin zijn ‘karakterisering’, ‘kwaliteit’ en ‘beleving’.


A-LABEL

Het Adams-logo presenteren we vanaf nu als keurmerk in de vorm van een label dat staat voor merkbeleving en kwaliteit. Het logo is gemonteerd op een rood label en wordt als subtiel accent toegepast onder het motto ‘in drukte ben je onverstaanbaar; in rust genereer je impact’.

 

A-ICOON en SLOGAN

Naast het a-label introduceren we een nieuw icoon op basis van de letter ‘a’ die uitdrukking geeft aan dynamiek, ritme, individu en groep omdat we samen met u verbonden zijn in muziek. Een Adams vingerafdruk die in bepaalde gevallen in zijn geheel wordt getoond en in andere gevallen op een zogenaamde monumentale, uitvergrote manier. De verbinding van dit icoon met het rode label voegt beleving toe aan kwaliteit. Beide kernwaarden zijn impliciet. Het label is, naast het Adams-logo altijd voorzien van onze nieuwe internationale slogan: Together in Music.